24.02.2012. / 12:29

Autor: Totalsport

Maicon pauzira tri tjedna

Desni bočni će zbog ovog izostanka propustiti utakmice u Serie A protiv Napolija, Catanije i Chieva, te uzvratni susret s Marseilleom

Maicon (desno)Maicon (desno)Uz sve probleme s lošim rezultatima, nogometaši Intera na tri tjedna ostali su bez Brazilca Maicona koji se ozlijedio u porazu kod Marseilla 1-0 u osmini finala Lige prvaka.

Nakon što se Maicon nije pojavio na terenu u drugom poluvremenu prve utakmice osmine finala Lige prvaka kod Marseilla pojavile su se bojazni simpatizera Intera da je sjajni Brazilac doživio težu ozljedu.

Ipak, pregledi u Poliklinici San Matteo u Paviji pokazali su da se radi samo o manjem istegnuću tetive desnog koljena, pa će se Maicon staviti na raspolaganje momčadi za oko tri tjedna.

Desni bočni će zbog ovog izostanka propustiti utakmice u Serie A protiv Napolija, Catanije i Chieva, te uzvratni susret s Marseilleom.

Vezane vijesti

Füchse Berlin izborio Ligu prvaka

Füchse Berlin izborio Ligu prvaka

Rukometaši Füchse Berlina, čije boje brane hrvatski rukometaši Ivan Ninčević i Denis Špoljarić, osigurali su nastup u Ligi prvaka sljedeće sezone.… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika