24.02.2012. / 12:39

Autor: Totalsport

Plušenku uspješno operirano koljeno

- Liječnici su mi očistili meniskus i hrskavicu u koljenu. Sve je prošlo u najboljem redu, a ja se osjećam dobro - izjavio je 29-godišnji klizač po operaciji

Jevgenij Plušenko Jevgenij Plušenko Europski prvak u umjetničkom klizanju Rus Jevgenij Plušenko prošlog mjeseca je pod blokadom po sedmi puta osvojio kontinentalni naslov, a u četvrtak mu je u Njemačkoj operirano koljeno.

Zbog bolova u koljenu Plušenko je na prošlomjesečnom Europskom prvenstvu u engleskom Sheffieldu primao injekcije kako bi mogao nastupati, a odmah nakon pobjede otišao je na operaciju.

- Liječnici su mi očistili meniskus i hrskavicu u koljenu. Sve je prošlo u najboljem redu, a ja se osjećam dobro - izjavio je 29-godišnji klizač po operaciji.

Najveća želja ponajboljeg svjetskog klizača u posljednjih desetak godina svakako je uspješan nastup na Olimpijskim igrama u Sočiju, pred domaćom publikom.

Plušenko je uz sedam europskih naslova, osvojio zlato na Igrama u Torinu 2006. godine, dok je 2002. u Salt Lakeu, te 2010. u Vancouveru bio srebrni, a zbog oporavka od operacije propustiti će Svjetsko prvenstvo u Nici.

Vezane vijesti

Neuništivi Plušenko po sedmi put prvak Europe u umjetničkom klizanju

Neuništivi Plušenko po sedmi put prvak Europe u umjetničkom klizanju

Suprotno svakoj logici, 29-godišnji Rus Jevgenij Plušenko osvojio je po sedmi put naslov europskog prvaka u umjetničkom klizanju koje se ovog tjedna… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika