24.02.2012. / 13:31

Autor: Totalsport

ATP Memphis: Dodig opet 'ispustio' meč

U trećem setu hrvatski Davis Cup reprezentativac konačno je ubačene prve servise podigao na pristojnijih 50 posto, no pala je realizacija istih

Ivan Dodig Ivan Dodig Hrvatski tenisač Ivan Dodig nije se uspio plasirati u četvrtfinale ATP turnira u Memphisu. Bolji od Dodiga bio je Austrijanac Jürgen Melzer s 2-6, 6-3, 7-6(5).

Još jednom je Ivan Dodig propustio dovršiti susret kojeg je imao na dlanu. Kod 1-1 u setovima Međugorac je imao 4-2 u trećem, međutim Melzer se vratio, te nakon ukupno više od dva sata borbe slavio u tie-breaku trećeg seta sa 7-5.

Dodig je izrazito loše servirao u prvom setu, ubacivao je svega 38 posto prvih servisa, ali je jako dobrom igrom nakon servisa osvojio osam od devet poena. Realiziravši dvije od četiri prilike za obrat lako je došao do 6-2, no u drugom setu odlučivala je jedna iskorištena break lopta Melzera pošto je Ivan propustio svoje dvije prilike.

U trećem setu hrvatski Davis Cup reprezentativac konačno je ubačene prve servise podigao na pristojnijih 50 posto, no pala je realizacija istih. Nakon vodstva Dodiga od 4-2, Melzer je vrlo brzo vratio izgubljeni servis iskoristivši četvrtu loptu za obrat, a potom u trinaestoj igri slavio sa 7-5.

ATP Memphis, 2. kolo:

Melzer - Dodig 2-6, 6-3, 7-6(5)

Vezane vijesti

Wimbledon: Lučić protiv Schoofs za glavni turnir

Wimbledon: Lučić protiv Schoofs za glavni turnir

Na odličan je način hrvatska tenisačica Mirjana Lučić (129. na WTA ljestvici) obavila prva dva zadatka u kvalifikacijama Wimbledona. U dva je meča… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika