24.02.2012. / 13:46

Autor: Nacional.hr

Traju pregovori između Lazija i Marcella Lippija

Rimska momčad je trenutačno četvrta momčad na ljestvici Serije A i u borbi je za plasman u Ligu prvaka

Nogometaši LaziaNogometaši LaziaOvog je tjedna Edoardo Reja ponudio ostavku na svoje trenersko mjesto u nogometnom talijanskom ligašu Laziju. No, čelništvo rimskog kluba odbilo je tu njegovu ostavku.

Ipak, da u Laziju nisu imuni na njegov mogući odlazak može se naslutiti iz današnjih napisa, a oni govore da je Lazio trenutačno u pregovorima s 63-godišnjim talijanskim strategom Marcellom Lippijem. Nekadašnji trener Napolija, Intera i Juventusa, gdje je ostavio uvjerljivo najdublji trag i ostvario najuspješnije rezultate, ovih je dana viđen u razgovoru s predsjednikom Lazija Claudiom Lotitom.

Od 2010. godine i kraha talijanske reprezentacije na Svjetskom prvenstvu u Južnoafričkoj Republici Lippi se odmarao od trenerskog posla, ali je u zadnje vrijeme sve češće izjavljivao da je željan novih izazova.Moglo bi se dogoditi takvo što s Lazijom.

Rimska momčad je trenutačno četvrta momčad na ljestvici Serije A i u borbi je za plasman u Ligu prvaka. Ovog je tjedna Lazio, inače, ispao iz daljnjeg natjecanja u Europa ligi.

Vezane vijesti

Njemačkoj kazna zbog neonacističke zastave

Njemačkoj kazna zbog neonacističke zastave

UEFA je kaznila Njemački nogometni savez s 25.000 eura jer su njemački navijači na utakmici EURA protiv Danske istakli neonacističku zastavu. Istraga… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika