25.02.2012. / 09:22

Autor: Hina

Uhićen napadač na hrvatske navijače u Novome Sadu

Novosadska policija uhitila je 20-godišnjaka iz Novog Sada zbog sumnje da je s još nekoliko osoba 25. i 26. siječnja, za vrijeme održavanja europskoga rukometnog prvenstva u Novome Sadu, zapalio automobile hrvatskih registracijskih oznaka u tome gradu, tijekom nereda u kojima su napadani hrvatski navijači i njihova vozila, prenijela je u petak Radio televizija Vojvodine (RTV).

Jedan od napadnutih navijača (Foto: Davor Javorović/PIXSELL)Jedan od napadnutih navijača (Foto: Davor Javorović/PIXSELL)Novosadska policija uhitila je 20-godišnjaka iz Novog Sada zbog sumnje da je s još nekoliko osoba 25. i 26. siječnja, za vrijeme održavanja europskoga rukometnog prvenstva u Novome Sadu, zapalio automobile hrvatskih registracijskih oznaka u tome gradu, tijekom nereda u kojima su napadani hrvatski navijači i njihova vozila, prenijela je u petak Radio televizija Vojvodine (RTV).

“Napadači su preskočili zaštitnu ogradu od žice visoku nekoliko metara, polili automobile benzinom i zapalili ih. Pet minuta kasnije na parkiralištu hotela “Sajam” zapaljen je i auto sa šibenskim tablicama”, objavio je RTV.

Policija je osumnjičenome odredila mjeru zadržavanja do 48 sati i bit će, uz kaznenu prijavu, priveden na saslušanje istražnom sucu u Novom Sadu, navodi se u priopćenju MUP-a.

Vojvođanski mediji podsjećaju da je dva dana ranije u Veterniku, kod Novog Sada, došlo je do napada na navijače hrvatske rukometne reprezentacije, u kojemu je više osoba ozlijeđeno a teže je oštećeno i više automobila s hrvatskim tablicama.

Vezane vijesti

Kosovo: U sukobu na prijelazu Merdare više od 40 ozlijeđenih

Kosovo: U sukobu na prijelazu Merdare više od 40 ozlijeđenih

Više od 40 ljudi, među kojima više od 20 pripadnika kosovske policije, ozlijeđeno je u četvrtak ujutru u sukobu skupine srbijanskih građana i… Više

Komentari

registracija
10/2/12

Hazu, 25.02.12. 14:34

Neće naši tako uhititi


Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika