25.02.2012. / 09:50

Autor: Hina

Chavez na Kubi radi nove operacije

Venezuelski predsjednik Hugo Chavez doputovao je u petak na Kubu gdje će se "u ponedjeljak ili u utorak" podvrgnuti operaciji vjerojatno kancerogene "ozljede" u području iz kojeg mu je u lipnju 2011. izvađen tumor u kubanskoj bolnici, po predsjedničkom priopćenju.

Hugo ChavezHugo ChavezVenezuelski predsjednik Hugo Chavez doputovao je u petak na Kubu gdje će se "u ponedjeljak ili u utorak" podvrgnuti operaciji vjerojatno kancerogene "ozljede" u području iz kojeg mu je u lipnju 2011. izvađen tumor u kubanskoj bolnici, po predsjedničkom priopćenju.

Venezuelski predsjednik je svoj dolazak na Kubu obznanio u telefonskom razgovoru iz Havane koji je u Caracasu prenosila venezuelska televizijska mreža VTV.

Hugo Chavez (57), koji je potvrdio da će se kandidirati na predsjedničkim izborima 7. listopada za još jedan šestogodišnji mandat, obećao je uoči puta u Havanu da će prebroditi "i ovu novu teškoću".

Predsjednik je u četvrtak izjavio da je novi tumor koji mu je u prošlu subotu dijagnosticiran na pregledu u Havani, najvjerojatnije "zloćudan".

Chavez je lani na Kubi operiran i primio je četiri ciklusa kemoterapije, pošto su mu liječnici otkrili tumor u području zdjelice.

Vezane vijesti

Pahor izgubio, na čelu Socijalnih demokrata Igor Lukšič

Pahor izgubio, na čelu Socijalnih demokrata Igor Lukšič

Slovenski Socijalni demokrati (SD) na izbornom su kongresu u Kočevju u subotu za svog novog predsjednika izabrali Igora Lukšiča koji je u drugom… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika