26.02.2012. / 10:19

Autor: Nacional.hr

Marković i Srebrić odlaze već u ožujku?

Tko bi ih mogao zamijeniti još nije poznato. Spominju se i Davor Šuker i Mladen Vedriš, no u konačnici će o tome vjerojatno odlučiti Skupština HNS-a

Vlatko MarkovićVlatko MarkovićČelnici Hrvatskog nogometnog saveza Vlatko Marković i Zorislav Srebrić mogli bi napokon popustiti pritisku i otići s funkcija koje obnašaju proteklih 13 godina.

Kako piše sportski tjednik Max, Marković i Srebrić mogli bi otići već na sljedećoj Skupštini HNS-a, krajem ožujka. Naime, pritisak novog ministra Željka Jovanovića, uskraćivanje potpore ministarstva, ali i sve jači pritisak javnosti mogao bi napokon dovesti do promjena na vrhu hrvatskog nogometa.

Tko bi ih mogao zamijeniti još nije poznato. Spominju se i Davor Šuker i Mladen Vedriš, no u konačnici će o tome vjerojatno odlučiti Skupština HNS-a. Ono što je važno istaknuti je činjenica da će novi predsjednik Hrvatskog nogometnog saveza imati pune ruke posla ne samo s predstojećim Europskim nogometnim prvenstvom, nego i s cijelim nizom problema u hrvatskoj ligi.

Vezane vijesti

Njemačkoj kazna zbog neonacističke zastave

Njemačkoj kazna zbog neonacističke zastave

UEFA je kaznila Njemački nogometni savez s 25.000 eura jer su njemački navijači na utakmici EURA protiv Danske istakli neonacističku zastavu. Istraga… Više

Komentari

registracija
26/11/09

CH2710, 26.02.12. 12:20

Ne zanima me nogomet, koji to u stvari više i nije, nego je čista mašinerija za bogaćenje... u pravilu jednostavno strukturiranih ljudi (u glavi), ali krajnje je vrijeme da se ti stari prdonje maknu iz (zlatnih) fotelja.


registracija
11/1/10

fluid, 26.02.12. 12:32

Davor Šuker-proslavljeni i vrsni nogomretaš koji je poznatiji u svijetu nego sama Hrvatska.Kapa dole do zemlje kao nogometašu.Kao osobi koja bi trebala preuzeti HNS,apsolutno palac dole.Njegovih par istupa u javnosti sa komentarima i stavovima koje je izrekao,jasno je da se radi o apsolutno nepodobnoj osobi za to mjesto.Napomenuo bih da zasluge iz nogometa nemogu i nemoraju biti uvjet za neku poziciju u HNS-u.Zasluge da ali ne i takva pozicija.Šuker definitivno nije osoba koja bi mogla v oditi HNS.Jednostavno nije dorastao tom izazovu.Vedriš !Nebih ništa posebno komentirao za istoga osim poznate zagrebačke uzrečice za Vedriša koja ga je nazvala 92.-93.god. "Mister 10 %" . Taj nadimak je opravdano stekao i to je dovoljno da se zna kakve motive Vedriš ima ispod uglađene kose i odijela.A kada zasjedne,tek će se vidjeti razmjeri kriminalne suptilnosti osobe bijeloga ovratnika.Štimac,bio ovakav ili onakav,iznio je ,po meni,super plan u svezi hrvatskog nogometa.Ima stav i meni osobno je prihvatljiv(mada i on može uprskati jednom kada zasjedne).Po meni,najveći njegov krimen je velika bliskost sa Reneom Sinovčićem.Rađe bih riskirao sa Štimcem na čelu HNS ali uz klauzulu u Statutu HNS-a da je moguća lakša smjena ukoliko dođe do zloupotreba ili nasilnosti u HNS-u,tipa Marković-Srebrić.


registracija
9/5/10

lolobrigita, 26.02.12. 14:34

Zlatko Canjuga možda?


Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika