26.02.2012. / 16:16

Autor: Totalsport

Kineski prvak nudi 15 milijuna eura za Borussijinog Barriosa

Do transfera bi trebalo doći tijekom ljetnog prijelaznog roka, a poznato je da je Barrios u siječnju skoro otišao u Fulham

Lucas BarriosLucas BarriosMomčad Guangzhou Evergrande želi osvojiti azijsku Ligu prvaka, a kao najveće pojačanje ocjenili su paragvajskog nogometaša Lucasa Barriosa za kojeg Borussiji Dortmund nude 15 milijuna eura.

Ukoliko se posao dogovori bit će to najveći transfer u povijesti kineskog nogometa, a informaciju potvrđuje Sina Sports uz dodatak da Guangzhou njemačkom prvaku nudi 30 posto novca odmah, a ostalih 70 posto u siječnju 2013. godine.

Do transfera bi trebalo doći tijekom ljetnog prijelaznog roka, a poznato je da je Barrios u siječnju skoro otišao u Fulham. Međutim, nakon što su pustili Mohameda Zidana u Mainz u Borussiji su procjenili da bi odlazak i Barriosa bio preveliki hendikep u borbi za obranu naslova u Bundesligi.

Paragvajac je po dolasku na Westfallen iz čileanskog Colo Cola 2009. godine odigrao 94 utakmice za Borussiju i postigao 45 pogodaka. No, u zadnje vrijeme igra vrlo rijetko jer ga je iz početnog sastava istisnuo Robert Lewandowski kojem trener Jürgen Klopp više vjeruje.

Vezane vijesti

Njemačkoj kazna zbog neonacističke zastave

Njemačkoj kazna zbog neonacističke zastave

UEFA je kaznila Njemački nogometni savez s 25.000 eura jer su njemački navijači na utakmici EURA protiv Danske istakli neonacističku zastavu. Istraga… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika