26.02.2012. / 19:18

Autor: Hina

Berlusconi: Milan je jači od nepravde

Vlasnik talijanskog nogometnog prvoligaša Milana Silvio Berlusconi poručio je nakon što su "Rossoneri" oštećeni u derbiju protiv Juventusa (1:1) kako je njegov klub 'jači od nesreće i nepravde'.

Silvio BerlusconiSilvio BerlusconiVlasnik talijanskog nogometnog prvoligaša Milana Silvio Berlusconi poručio je nakon što su "Rossoneri" oštećeni u derbiju protiv Juventusa (1:1) kako je njegov klub 'jači od nesreće i nepravde'.

"Razočaran sam i ljut. Poništeni pogodak je direktno uticao na krajnji ishod utakmice i moram priznati da nemam riječi za sudački previd," poručio je Berlusconi.

Sporni trenutak se dogodio u 23. minuti kada je Sulley Muntari postigao gol za vodstvo Milana 2:0, no gol je poništen jer lopta navodno nije prošla gol liniju. Međutim, tv snimka je pokazala kako je lopta bila barem metar u golu.

"Imam već sliku u glavi kako Milan slavi u borbi za naslov prvaka. Znam da ćemo biti jači od nepravde i nesreće, a za sada se dobro držimo", istaknuo je bivši talijanski premijer.

Berlusconi je naglasio kako u klubu nisu bili zadovoljni niti odlukom Disciplinske komisije Serie A koja je suspendirala Zlatana Ibrahimovića na tri utakmice zbog udaranja igrača Napolija Salvatorea Aronice. Milan se žalio na kaznu zatraživši da se kazna ublaži za jednu utakmicu kako bi Ibro mogao igrati protiv Juventusa, no žalba je odbijena.

"Ibrahimović je suspendiran zbog laganog udarca, no disciplinska komisija je morala imati u vidu da se Milan i Juve bore za naslov i da bi bilo lijepo da obje ekipe igraju u najjačem sastavu," poručio je vlasnik milanskog kluba.

Derbi između Milana i Juventusa završio je 1:1, pa Milan sada vodi na ljestvici sa 51 bodom, jednim bodom više od Juventusa koji ima i utakmicu manje.

Vezane vijesti

"Panenka" je slomila Engleze

"Panenka" je slomila Engleze

"Dirigent" talijanske nogometne reprezentacije Andrea Pirlo smatra da je način na koji je izveo jedanaesterac u četvrtfinalu Europskog nogometnog… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika