27.02.2012. / 10:15

Autor: Totalsport

Medveščak "pomeo" Znojmo za polufinale

Počelo je sjajno za zagrebački sastav koji je zabio već u 5. minuti

Igrači MedveščakaIgrači MedveščakaHokejaši zagrebačkog Medveščaka "metlom" su izbacili češki Znojmo u četvrtfinalu doigravanja EBEL lige. U četvrtom, gostujućem susretu serije iskoristili su prvu meč loptu i slavili s 5-4.

Nakon prve dvije trećine Medveščak je vodio 3-0, a tek su u posljednjoj dionici Česi zakomplicirali susret. No, "medvjedi" su se othrvali pritisku i postali su prvi sudionik polufinala natjecanja.

Počelo je sjajno za zagrebački sastav koji je zabio već u 5. minuti. Strijelac je bio Matt Siddall nakon asistencije Saše Pokuloka u situaciji s igračem više. Prva je dionica završila vodstvom 2-0 za goste, a u 14. je minuti zabio Ryan Kinasewich. U drugoj dionici jedini je strijelac bio Adam Naglich, a onda je u posljednjih 20 minuta uslijedio vatromet golova.

U razmaku od samo 71 sekunde Jan Seda i Adam Havlik vratili su Znojmo na samo gol zaostatka nešto više od 11 minuta prije kraja i utakmica je ponovo bila otvorena. No, "medvjedi" u razmaku manjem od tri minute između 55. i 58. zabijaju dva gola preko Grega Daya i Pokuloka i vraćaju sigurnu prednost.

Do kraja je Znojmo uspio tek ublažiti konačan poraz preko Antonina Buruta i Adama Havlika.

EBEL liga, četvrtfinale doigravanja, 4. utakmice:

Znojmo - Medveščak 4-5

(Medveščak je dobio seriju 4-0)

Olimpija - Alba Volan 6-4

(serija je izjednačena na 2-2)

Vienna Capitals - Linz 1-3

(Linz vodi u seriji 3-1)

Klagenfurt - Salzburg 4-2

(serija je izjednačena na 2-2)

Vezane vijesti

Anthony Yelovich potpisao za Medveščak

Anthony Yelovich potpisao za Medveščak

KHL Medveščak Zagreb nastavlja s popunjavanjem rostera za iduću sezonu. Napadačima Alexu Leavittu, Nathanu Perkovichu, Curtisu Fraseru i Adamu… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika