27.02.2012. / 11:32

Autor: Hina

Milanović doputovao u Sarajevo

Dvojica premijera nakon toga su započeli službene razgovore a tijekom prijepodneva pridružit će im se i drugi članovi državnih izaslanstava

ArhivaArhivaPredsjednik hrvatske vlade Zoran Milanović doputovao je u ponedjeljak ujutro u službeni dvodnevni posjet Bosni i Hercegovini.

Hrvatskom premijeru je pred sjedištem Vijeća ministara i Parlamenta BiH u Sarajevu priređen svečani doček uz počasnu vojnu postrojbu i intoniranje državnih himni a pozdravio ga je predsjedatelj Vijeća ministara Vjekoslav Bevanda.

Dvojica premijera nakon toga su započeli službene razgovore a tijekom prijepodneva pridružit će im se i drugi članovi državnih izaslanstava.

Kako se očekuje, na dnevnom redu će biti sva važnija otvorena pitanja u bilateralnim odnosima.

Premijer Milanović će tijekom dana razgovarati i s rukovodstvom parlamenta BiH a očekuje se i kako će ga primiti članovi Predsjedništva BiH.

U popodnevnim satima hrvatski premijer boravit će u Vitezu u središnjoj Bosni gdje će se sastati s hrvatskim dužnosnickma u tijelima županijske vlasti te s lokalnim gospodarstvenicima.

Vezane vijesti

Vlast nije nenarodna već demokratska

Vlast nije nenarodna već demokratska

U Hrvatskoj nikada na vlasti nije bila nenarodna vlast, ma kako loša bila, već uvijek demokratska vlast koja ima izbornu legitimaciju, izjavio je na… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika