27.02.2012. / 14:27

Autor: Nacional.hr

Građanska akcija pred središnjicom oporbenog HDZ-a

Ističu kako su odlučili 'odraditi posao Policije, DORH-a, USKOK-a, porezne uprave i svih ostalih koji se prave slijepi i gluhi'.

Aktivisti Građanske akcije pred zgradom HDZ-a na Trgu žrtava fašizma Aktivisti Građanske akcije pred zgradom HDZ-a na Trgu žrtava fašizma Aktivisti Građanske akcije odlučili su 'u zemlji apsurda gdje je sve postavljeno naopačke', 'gdje se na izborima osvoji 81 mandat za nadzorne odbore, a ne za promjene', okupiti se pred zgradom vodeće oporbene stranke HDZ-a.

U priopćenju za javnost HDZ nazivaju 'kriminalnom oporbom' koja 'sada ima obraza kritizirati stanje koje je stvorila'. Ističu kako su odlučili 'odraditi posao Policije, DORH-a, USKOK-a, porezne uprave i svih ostalih koji se prave slijepi i gluhi'. HDZ nazivaju zločinačkom organizacijom i traže istragu 'svih namjerno zaboravljenih predmeta'. Traži se smjena državnog odvjetnika Mladena Bajića, prozivaju se i HDZ-ovi 'pljačkaški jataci Ivica Todorić i Ninoslav Pavić'.

Vezane vijesti

Karamarko: vlast nije napravila ništa za narod

Karamarko: vlast nije napravila ništa za narod

Predsjednik HDZ-a Tomislav Karamarko rekao je danas kako aktualna vlast tijekom proteklih šest mjeseci nije napravila ništa korisno za ovaj narod,… Više

Komentari

registracija
7/3/11

medjimurec, 27.02.12. 17:28

Vec sam davno rekao a i ponavljam u toj TZV " gradjanskoj akciji " su samo debili nista vise , nije mi samo jasno ko im daje publicitet i mjesto u novinama?


registracija
15/11/11

buco091, 27.02.12. 18:45

slažem se,slični su onima koji šaraju po fasadama,samo ovi rade javno.


registracija
11/1/10

fluid, 27.02.12. 22:25

A šta to oni traže i govore a da ne odgovara istini ?Išarane fasade su par kunića štete.Ono na šta oni upozoravaju i hrabro ističu,su milijarde.Milijarde ukradenoga i nepošteno podijeljeno.Čisti ratni zločin.A nojevi sa glavom u pijesku to i jesu zbog osobnog kukavičluka.Oni barem nešto rade i prozivaju za razliku od ostatka Hrvatske kao i pravosuđe koje je - na drugoj strani.


Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika