28.02.2012. / 07:00

Autor: Barbara Ivezić

Željko Kerum: Beba stiže krajem ljeta?

Splitski gradonačelnik i poduzetnik ekskluzivno za Extru u svom je osebujnom stilu komentirao napise da čeka bebu sa svojom nevjenčanom suprugom Fani Horvat, s kojom već ima dvogodišnjeg sinčića Franu, a iz prvog braka već odraslog sina Joška i kćer Nevu

Dvije godine nakon što mu je rodila sina Franu, Kerumova odabranica Fani Horvat, priča se, ponovno je trudnaDvije godine nakon što mu je rodila sina Franu, Kerumova odabranica Fani Horvat, priča se, ponovno je trudnaPoduzetnik i političar Željko Kerum navodno će i četvrti će put postati otac. Dvije godine nakon što mu je rodila sina Franu, njegova mlada odabranica Fani Horvat, priča se, ponovno je trudna. “A šta da vam kažem, jebem k'o Hektor, svake godine po jedno dite”, izjavio je splitski gradonačelnik kad smo ga upitali hoće li to i četvrti put postati otac. Ipak, doznajemo kako su napisi o trudnoći istiniti a kako je trudnoća još u ranom stadiju, o budućoj prinovi još nisu obaviješteni ni svi članovi obitelji, a par je pregled obavio u jednoj privatnoj splitskoj poliklinici.

Njihov oprez i tajnovitost oko dolaska drugog djeteta na svijet potpuno su razumljivi kad se u obzir uzmu histerija i ogroman interes javnosti koji je izazvala vijest da 52-godišnji splitski gradonačelnik čeka dijete sa dvadeset i pet godina mlađom studenticom Zagrebačke škole za menadžment. U listopadu 2009. Kerum se obratio javnosti preko svoje televizijske kuće TV Dalmacija izjavom da ostavlja obitelj zbog djevojke s kojom čeka dijete. Tada je priznao da se to ne uklapa u njegov svjetonazor, pravdajući se riječima: “Dogodilo se.” A dogodilo se s djevojkom koja je za svog ljubovanja s Kerumom, slučajno ili ne, postala vlasnicom čak 4 tvrtke, 11 trgovina u Splitu, Zagrebu, Rijeci, Dubrovniku, jahte i koječega još.

Po njegovu priznanju, veza s gotovo dvostruko mlađom Splićankom u tajnosti je trajala punih pet godina. Krajem ožujka 2010. rodio im se sinčić Frane, kojeg su krajem svibnja u pratnji 20-ak uzvanika na intimnoj ceremoniji krstili u kapeli Sv. Križa u Meštrovićevu kašteletu. Krsni kum malome Frani, kojemu je tada bilo tek nešto više od dva mjeseca, bio je ujak Saša Horvat. “Ovo je najsritniji dan u životu svakog čovika. Dite mi je dobilo sveti sakramenat i malome je krsno ime Frane”, kratko je rekao nakon krštenja Željko Kerum, koji je cijelo vrijeme u naručju držao svoga mezimca.

Cijeli članak pročitajte u tiskanom izdanju Extre!

Vezane vijesti

Kerum: Ne pregovaram više s Končarom oko hotela Marjan

Kerum: Ne pregovaram više s Končarom oko hotela Marjan

Splitski gradonačelnik Željko Kerum izjavio je kako više ne pregovara s Dankom Končarom oko kupnje i ulaska u projekt hotel Marjan na Zapadnoj obali,… Više

Komentari

registracija
30/12/08

csiki, 28.02.12. 21:53

Ljep recnik ima ovaj poslanik u Saboru RH.


registracija
16/6/10

nosonja, 29.02.12. 13:59

Ali ona njega voli.....hm,pa tko ga nebi volio kad je tako neodvoljiv. Čovjek jebe ko pastuh,mislim reći konj.


Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika