28.02.2012. / 07:00

Autor: Extra

Iva Majoli: Kraj braka zbog drugog muškarca

Iako je u javnosti tvrdila da se njen petogodišnji brak sa Stipom Marićem raspao kad se on, ničim izazvan, iselio iz stana i zaljubio u drugu ženu, istina je posve drukčija - Iva je već nekoliko mjeseci u vezi s poduzetnikom Denisom Popovićem s kojim je već bila i u Americi te na skijanju a u Zagrebu se tajno sastaju kod zajedničke prijateljice; doznajemo i kako joj ovo nije prva vanbračna afera

Iako je još uvijek službeno u braku sa Stipom Marićem, Iva Majoli protekli je vikend provela s novim odabranikom Denisom Popovićem  na talijanskom skijalištu Val GardenaIako je još uvijek službeno u braku sa Stipom Marićem, Iva Majoli protekli je vikend provela s novim odabranikom Denisom Popovićem na talijanskom skijalištu Val GardenaKad je prije nekoliko tjedana proslavljena hrvatska tenisačica, osvajačica Roland Garrosa, Iva Majoli u tjedniku Story ekskluzivno objavila kako ju je, naglo i ničim izazvan, napustio suprug Stipe Marić, odselio iz zajedničkog stana na zagrebačkom Trgu bana Jelačiću te je ostavio samu s njihovom kćerkicom Miom, rijetkima je bilo poznato kako je taj brak zapravo mrtav već duže vrijeme. Ekskluzivno saznajemo kako je petogodišnjem braku konačno presudila sama Iva i to tako što je ljubavnu sreću potražila s drugim muškarcem mjesecima prije no što će se suprug od nje odseliti.

Naime, iako je, nakon što je objavljena vijest o razvodu, Iva Majoli za medije pričala kako je jako razočarana u supruga te je kao razlog njihova kraja navela i Stipinu vezu s Martinom Kolbas, doznajemo iz povjerljivih izvora da je 34-godišnja Iva posljednjih nekoliko mjeseci u ljubavnoj vezi s 40-godišnjim poduzetnikom Denisom Popovićem, direktorom tvrtke Kroko International koja oprema hrvatsku vojsku u mirovnim misijama. I dok za medije priča kako je u šoku zbog Stipine nove ljubavne veze, te se žali kako je ona mislila da je njihov brak gotovo savršen a on joj se iza leđa nalazio s drugom ženom, od osoba bliskih tenisačici doznajemo kako je istina upravo suprotna - daleko od očiju javnosti Iva Majoli sa svojim ljubavnikom provodi svaki svoj slobodni trenutak još od studenog prošle godine, mjesec dana prije no što će Stipe Marić upoznati drugu ženu.

S Denisom je navodno u studenom bila i u Americi, gdje su shvatili da ne mogu jedno bez drugog a često odu i na zajednički vikend pa su tako, primjerice, protekli vikend proveli na talijanskom skijalištu Val Gardena, gdje su, daleko od znatiželjnika, uživali u skijanju, šetnjama i izmjenjivanju nježnosti. Par navodno opet planira višetjedni put u Ameriku s tim da ovaj put namjeravaju povesti i svoju djecu - Iva petogodišnju Miju a Denis također petogodišnjakinju Vidu koju ima iz aktualnog braka. Njihove djevojčice se već poznaju i druže, viđeni su svi skupa kako zajedno ručaju a, i kako smo doznali iz izvora bliskih tenisačici, prije dva tjedna Iva i Denis namjeravali su s njih dvije otići na skijanje u Kranjsku goru no u tome ih je omela viroza. Kada smo kontaktirali Ivu Majoli te je pitali je li istina da je s Denisom Popovićem bila na skijanju u Val Gardeni odgovorila je: "Ne, ne, to nije istina", a na dodatno pitanje ima li istine u tome da se viđaju, brzo je rekla: "Ne, ne, ne bih komentirala. Moram ići, žurim. Doviđenja".

Cijeli članak pročitajte u tiskanom izdanju Extre!

Vezane vijesti

Iva Majoli: Denis joj je očito više od prijatelja

Iva Majoli: Denis joj je očito više od prijatelja

"Ne, nisam zaljubljena", jasno je izjavila bivša tenisačica Iva Majoli za prošlotjedni broj magazina Story demantirajući tako naše tvrdnje kako je u… Više

Komentari

registracija
10/2/12

Hazu, 28.02.12. 16:39

Ove naše POZNATE face sve za neke Popoviće se udaju i Skočajiće i rađaju prvijence aleksandre itd,a da nam nije učinjeno od srpskih babetina kad su proklete ove naše DAJGUZE.
Uviek treća strana u raspadnutom braku kriva,a nego tko će biti nego treća strana.
.URVA JE UVIEK .URVA!!!!!!!!!!!!!!!
UZALUD JOJ ODIJELO SVEČANO OD 15000EURA I PARFEMI I STANOVI LUKSUZNI,zna se tko je tko


registracija
4/6/11

VladSerbia, 28.02.12. 17:32

@Hazu
U kome veku (stolecu) Vi zivite?


registracija
28/2/08

lepiaf, 28.02.12. 18:27

Hazu, po cemu ti mislis da si bolji od


registracija
28/2/08

lepiaf, 28.02.12. 18:28

Popovica, po pismenosti tesko, :)?


registracija
10/2/12

Hazu, 28.02.12. 21:19

>>A na kraju krajeva,koga briga za te fukare.
Lepiaf,ni po čemu ne mislim,nego razmišljam,ali komentiram kako to da baš naše nesreće kao one uviek izaberu TAMO DALEKO nekoga,jel im to namještaljka ili T.Z.,nije ni bitno,uglavnom njihove fukare ostaju u njihovim okvirima,pa onda želim ovim našim da što prije odu tamo i priključe se TIMU kojem pripadaju.


registracija
14/4/07

sabo, 29.02.12. 03:46

......, manimo je kad je 'uva !!
.......!? Oda kle znas da je 'urva?
-Neda meni..!


Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika