28.02.2012. / 10:09

Autor: Hina

Gotovo 40 milijuna tv gledatelja dodjele Oscara

Točno 39,3 milijuna osoba gledalo je dodjelu Oscara u prijenosu tv postaje ABC, što je četiri posto više nego prošle godine, piše američki časopis

ArhivaArhivaGotovo 40 milijuna tv gledatelja pratilo je u noći s nedjelje na ponedjeljak prijenos godišnje svečane dodjele Oscara u Hollywoodu na kojoj je trijumfirao francuski film "Umjetnik", piše časopis Variety.

Točno 39,3 milijuna osoba gledalo je dodjelu Oscara u prijenosu tv postaje ABC, što je četiri posto više nego prošle godine, piše američki časopis.

Po pisanju Varietyja, povećanu gledanost zahvaljuje se povratku veterana Billyja Crystala, junaka filma "Kad je Harry sreo Sally" iz 1989., na mjesto voditelja ceremonije. Billy Crystal u nedjelju je odradio devetu noć Oscara.

Prošle godine američka Akademija filmskih znanosti i umjetnosti pokušala je s inovacijom u nadi da će privući mlađe tv gledatelje, povjerivši vođenje svečanosti Anne Hathaway (29) i Jamesu Francu (33) ali je kritika sasjekla mladi par.

Vezane vijesti

SAD čestitao Hrvatskoj Dan državnosti

SAD čestitao Hrvatskoj Dan državnosti

Sjedinjene Države uputile su Hrvatskoj čestitku u povodu Dana državnosti 25. lipnja. "U ime predsjednika Baracka Obame i naroda Sjedinjenih Država,… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika