28.02.2012. / 11:33

Autor: Totalsport

WTA Acapulco: Darija Jurak uspješna u parovima

Ona je zajedno s godinu dana mlađom Ukrajinkom Marijom Koricevom imala uspješan start u igri parova, pa su tako u 1. kolu pobijedile kombinaciju De la Pena / Lopez s uvjerljivih 6-1, 6-2

Foto: IlustracijaFoto: IlustracijaOvog se tjedna dio tenisača i tenisačica nalazi u Acapulcu gdje igraju na ATP i WTA turniru, a prvog dana glavnog turnira na teren je izašla i 27-godišnja hrvatska tenisačica Darija Jurak.

Ona je zajedno s godinu dana mlađom Ukrajinkom Marijom Koricevom imala uspješan start u igri parova, pa su tako u 1. kolu pobijedile kombinaciju De la Pena / Lopez s uvjerljivih 6-1, 6-2. Meč je trajao samo 58 minuta, a Jurak i Koriceva su čak šest puta oduzimale servis suparnica (od jedanaest prilika).

Ukupno je hrvatsko-ukrajinska kombinacija osvojila čak 23 poena više (54-31), a spomenimo da su postavljene za četvrte nositeljice u turniru parova.

WTA Acapulco, 1. kolo parova:

Jurak / Koriceva (4) - De la Pena / Lopez 6-1, 6-2

Vezane vijesti

Wimbledon: Lučić protiv Schoofs za glavni turnir

Wimbledon: Lučić protiv Schoofs za glavni turnir

Na odličan je način hrvatska tenisačica Mirjana Lučić (129. na WTA ljestvici) obavila prva dva zadatka u kvalifikacijama Wimbledona. U dva je meča… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika