29.02.2012. / 11:25

Autor: Hina

Chavez se nakon operacije osjeća dobro

Predsjednik Venezuele Hugo Chavez dobro se osjeća i u stabilnom je stanju nakon operacije tumora na Kubi, izjavio je njegov potpredsjednik Elias Jaua u utorak navečer

Hugo Chavez Hugo Chavez Predsjednik Venezuele Hugo Chavez dobro se osjeća i u stabilnom je stanju nakon operacije tumora na Kubi, izjavio je njegov potpredsjednik Elias Jaua u utorak navečer.

"Predsjednik Chavez je u dobrom fizičkom stanju", rekao je Jaua pred parlamentom u Caracasu, čiji su zastupnici pozdravili ovu vijest pljeskom i povicima "Chavez neće otići!".

Jaua je kazao da nije bilo komplikacija tijekom operacije i da se predsjednik Chavez dobro oporavlja. Jaua nije iznosio druge pojedinosti o zdravstvenom stanju Huge Chaveza niti je kazao kad se očekuje njegov povratak.

Predsjednik Venezuele prošle je godine operiran prvi put na Kubi, nakon čega je nekoliko puta podvrgnut kemoterapiji. Prošlog tjedna se Chavez (57) morao ponovo vratiti u Havannu na novu operaciju što je pobudilo sumnje u to da li će biti u stanju sudjelovati u predizbornoj kampanji za predsjedničke izbore predviđene početkom listopada i da li će, ako pobijedi, biti u stanju obnašati dužnost predsjednika.

Vezane vijesti

Markač uspješno operiran

Markač uspješno operiran

General Mladen Markač, optužen na 18 godina zatvora za zločine u Oluji i nakon nje, uspješno je krajem svibnja operiran na kardiovakularnom odjelu… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika