29.02.2012. / 13:17

Autor: Totalsport

Za Kathrin Hölzl sezona je definitivno gotova

- U suradnji sa svojim trenerima donijela sam odluku da odustanem od forsiranja povratka ove sezone, kako bih se što bolje pripremila za narednu - izjavila je njemačka skijašica

Kathrin Hölzl (Reuters)Kathrin Hölzl (Reuters)Svjetska veleslalomska prvakinja iz Val d'Iserea 2009. godine, njemačka skijašica Kathrin Hölzl, u srijedu je objavila da ove sezone zbog ozljeda više neće nastupati u Svjetskom kupu.

Zbog ozljeda i bolesti Hölzl nije nastupala gotovo godinu dana, kada je krajem prošle godine u Lienzu pokušala odvoziti veleslalom. Međutim, nije završila utrku nakon koje je ponovo osjetila probleme, a odluku o defintivnom odustajanju od ove sezone objaviae je uoči natjecanja u Ofterschwangu.

- U suradnji sa svojim trenerima donijela sam odluku da odustanem od forsiranja povratka ove sezone, kako bih se što bolje pripremila za narednu - izjavila je njemačka skijašica.

Hölzl je osim naslova svjetske prvakinje u Val d'Isereu, iste godine, u sezoni 2009/10, ostvarila i jedine dvije pobjede u karijeri u Svjetskom kupu, obje u veleslalomu, te osvojila i Mali kristalni globus u toj disciplini.

Vezane vijesti

Ukrajinci zaraženi nepoznatim virusom, ali se oporavljaju

Ukrajinci zaraženi nepoznatim virusom, ali se oporavljaju

Desetorica ukrajinskih nogometaša zaražena su želučanim virusom svega nekoliko dana uoči početka Europskog prvenstva, no dobro se oporavljaju i… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika