29.02.2012. / 14:35

Autor: Totalsport

Perasović: Budućnost je zahtjevan protivnik

- Bit će to teške utakmice za nas. Budućnost je mlada i poletna momčad koja unatoč tome ima dosta iskustva, a izuzetno su nezgodni na domaćem parketu - izjavio je Perasović

Velimir Perasović Velimir Perasović U četvrtfinalu Eurocupa košarkaši španjolske Valencije koju vodi hrvatski trener Velimir Perasović igrat će protiv crnogorske Budućnosti.

Nakon gostujuće pobjede nad Rigom 82-71 u zadnjem kolu natjecanja u Topu 16 košarkaškog Eurocupa, Valenciju u četvrtfinalu čeka regionalni ABA ligaš, podgorička Budućnost. Bivši trener Cibone dobro poznaje kvalitete crnogorskog sastava.

- Bit će to teške utakmice za nas. Budućnost je mlada i poletna momčad koja unatoč tome ima dosta iskustva, a izuzetno su nezgodni na domaćem parketu - izjavio je Perasović koji se potom osvrnuo na pobjedu u Rigi.

- Očekivao sam ravnopravnu utakmicu i tako je i bilo. Mi smo iskoristili priliku da neki igrači s manjom minutažom odigraju više minuta, a posebno sam zadovoljan kako su reagirali Kuksiks i Marković - ocijenio je Perasović.

Vezane vijesti

Milano posuđuje Radoševića, zainteresirana i Cedevita

Milano posuđuje Radoševića, zainteresirana i Cedevita

Milanska Olimpia nakon angažmana Richarda Hendrixa odlučila je hrvatskog košarkaškog reprezentativca Leona Radoševića uputiti na posudbu, a najbliže… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika