29.02.2012. / 16:34

Autor: Nacional.hr

Salsa filarmónica: 101% Fiesta Orkestra!

Nakon "maksimalno uzbudljivog" Maksima Mrvice, u petak 9.3. Zvjezdani ciklus odlazi na daleki put u Latinsku Ameriku: Veliki orkestar Zagrebačke filharmonije i vrhunski latino glazbenici pripremaju salsu kakvu još niste doživjeli!

Drugo ime za latino glazbu u Hrvata - Ricardo Luque i kubanska "La dama del son" - Jaqueline Castellanos, njezina kći prekrasnoga stasa i još ljepšeg glasa Olvido Ruiz Castellanos i kubanski glazbeni veteran osebujnog izgleda i vokala Luis Felipe de Armas u večeri za pamćenje:

Ne propustite doživjeti latino glazbu na posve nov "filharmonijski" način - Samo na koncertu Salsa filarmónica!

"Najdraži hrvatski Latinoamerikanac" Ricardo Luque postao je prepoznatljivo lice našega najpoznatijeg latino sastava - Cubisma, a nastavio je uspješnu samostalnu karijeru. Definitivna kruna njegovih aktivnosti sad je pred nama: njegovom inicijativom u suradnji sa Zagrebačkom filharmonijom pokrenut je projekt Salsa filarmónica - salsa u velikom filharmonijskom orkestru - jedinstven ne samo u našoj regiji, nego i puno šire.

Veliki hitovi "Buena Vista" pjesmarice, argentinski tango standardi, ali i poznate teme poput Beautiful Maria of My Soul ispunit će ovu večer koje ćete se još dugo sjećati.

Ali i više od toga, jer će u vrućim latino ritmovima u posve novom ruhu zazvučati i slavne pjesme poput Eleanor Rigby The Beatlesa, velika soul uspješnica Killing me softly, potom She kralja francuske šansone Charlesa Aznavoura i Stingov hit Fragile uz mnoge druge svjetske hitove.

Požurite po ulaznice na blagajnu Lisinski, u Tisak media centrima i na www.ulaznice.hr - jer ulaznica je sve manje!

Vezane vijesti

Lady Gaga povrijedila glavu na koncertu na Novom Zelandu

Lady Gaga povrijedila glavu na koncertu na Novom Zelandu

Američka pop zvijezda Lady Gaga povrijedila je glavu kad ju je slučajno udarila metalna šipka na zadnjem koncertu na Novom Zelandu u nedjelju navečer… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika