01.03.2012. / 11:57

Autor: Totalsport

PSG šalje 80 milijuna tešku ponudu Barceloni za Xavija

Španjolski dnevnik AS prenosi da su katarski vlasnici PSG-a jako "zaljubljeni" u Xavija (32) te su ga spremni pošto-poto dovesti u Pariz

Xavi (Reuters)Xavi (Reuters)Francuski nogometni prvoligaš i trenutno drugi sastav Le Championnata, PSG, planira ponuditi iznos otkupne klauzule u visini 80 milijuna eura za veznjaka Barcelone Xavija.

Španjolac je trenutno pod ugovor Barcelone do 2014. godine, ali mu u istome stoji da ukoliko neka momčad ponudi 80 milijuna eura katalonski klub automatski prihvaća ponudu i "kupac" ima pravo razgovarati s Xavijem o eventualnom dogovoru.

Španjolski dnevnik AS prenosi da su katarski vlasnici PSG-a jako "zaljubljeni" u Xavija (32) te su ga spremni pošto-poto dovesti u Pariz. Nadaju se da će im u prilog ići neodlučnost trenera Barcelone Pepa Guardiole oko potpisivanja novog ugovora koja, budimo realni, već svima ide pomalo na živce.

No ipak, teško je povjerovati da će Xavi u 33. godini života napustiti klub u kojem je proveo cijelu karijeru. Najbliži odlasku s Nou Campa bio je 1999. godine kada je Milan bio kandidat za dovođenje, ali ga je u tome spriječila ni manje ni više nego - majka!

Vezane vijesti

Njemačkoj kazna zbog neonacističke zastave

Njemačkoj kazna zbog neonacističke zastave

UEFA je kaznila Njemački nogometni savez s 25.000 eura jer su njemački navijači na utakmici EURA protiv Danske istakli neonacističku zastavu. Istraga… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika