01.03.2012. / 13:28

Autor: Totalsport

WTA Kuala Lumpur: Martić poražena u 1. kolu parova

U vrlo izjednačenom prvom setu jedan break, iz dva pokušaja, čeških sestara bio je dovoljan za vodstvo s obzirom da svoje četiri prilike hrvatsko-francuska kombinacija nije znala iskoristiti

Petra Martić Petra Martić Hrvatska tenisačica Petra Martić poražena je u 1. kolu parova WTA turnira u malezijskom gradu Kuala Lumpuru. Martić je sa svojom partnericom iz Francuske, Kristinom Mladenovic poražena od čeških sestara Pliškovih sa 6-4, 6-3.

Martić i Mladenovic, ujedno druge nositeljica turnira u parovima, zastale su već u 1. kolu. Bolja je bila češka kombinacija sestara Pliškovih - Karolina i Kristyna.

Orginalno je meč trebao biti odigran u srijedu, ali je zbog kiše, pri rezultatu 2-1 za Čehinje, prebačen za četvrtak ujutro. I danas je susret bio prekidan u dva navrata zbog kiše, ali je na kraju ipak odigran.

U vrlo izjednačenom prvom setu jedan break, iz dva pokušaja, čeških sestara bio je dovoljan za vodstvo s obzirom da svoje četiri prilike hrvatsko-francuska kombinacija nije znala iskoristiti.

Odmah na početku druge dionice sestre su odjurile do 4-0 i više povratka za "naš" par nije bilo. Uspjele su nadoknaditi jedan break zaostatka, ali ništa više od toga.

Spomenimo i da je Martić saznala ime suparnice u četvrtfinalu pojedinačnog turnira. Bit će to Kineskinja Shuai Peng, trenutno 19. tenisačica svijeta i treća nositeljica turnira, koja je u 2. kolu bila bolja od Kristyne Pliškove sa 6-2, 6-1, 6-4.

WTA Kuala Lumpur, parovi, 1. kolo:

Pliškova/Pliškova - Martić/Mladenovic (2) 6-3, 6-4

Vezane vijesti

Na Olimpijskim igrama Čilić, Karlović i Martić

Na Olimpijskim igrama Čilić, Karlović i Martić

Hrvatski teniski savez je dobio potvrdu iz ITF-a da će na olimpijskom turniru u Londonu ovog ljeta pravo nastupa od hrvatskih tenisača i tenisačica… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika