01.03.2012. / 16:55

Autor: Extra

Za mališane roditelji biraju samo najbolje: posebno izdanje Extra Inspiracije

Uz aktualno izdanje od 28. veljače, Extra svim čitateljicama daruje poseban prilog koji se bavi svime što je potrebno za mališane – kako one sasvim malene, tako i one vrtićke i školske dobi

Specijalnost ovog izdanja jest da se bavi proizvodima i uslugama i za bebe, i za veću djecu sve do 13 godina, odnosno do tinejdžerske dobiSpecijalnost ovog izdanja jest da se bavi proizvodima i uslugama i za bebe, i za veću djecu sve do 13 godina, odnosno do tinejdžerske dobiExtrin shopping prilog Inspiracija ovog se tjedna bavi - djecom. Kroz deset stranica prikazani su najnoviji modeli obuće i odjeće, top kozmetički preparati, prehrambeni proizvodi, modeli štednje i igraonice, a specijalnost ovog izdanja jest da se bavi proizvodima i uslugama i za bebe, i za veću djecu sve do 13 godina, odnosno do tinejdžerske dobi.

U modnoj rubrici fokus je stavljen na udobnu odjeću od prirodnih materijala i anatomsku obuću koji djeci osiguravaju nesputan užitak u igri, a roditeljima da svojim mališanima omoguće kvalitetne proizvode po povoljnim cijenama. Kroz stranice posvećene kozmetici i prehrani naglasak je stavljen na provjerene proizvode koji su razvijeni u suradnji s dermatolozima i nutricionistima kako bi se očuvalo zdravlje mališana.

Stranice o štednji namijenjene su prvenstveno roditeljima koji žele osigurati budućnost svoje djece, a pritom ih i naučiti o vrijednosti novca i važnosti štednje. Naposlijetku, tema o igraonicama obrađuje važnost učenja kroz igru, kao i igraonice i radionice u kojoj djeca mogu kvalitetno provesti svoje slobodno vrijeme.

A uz svaku od ovih tema navedene su i izjave poznatih majki, pa tako glumica Marijana Mikulić otkriva kakve cipelice preferira njen trogodišnji sin Ivan, novinarka Amela Čilić priča o domaćim kupkama koje je priređivala za svoje sinove Maksa i Vala, a njena kolegica Ana Miščević o tome kako je sina Milu privikla na voćne i povrtne kašice. Voditeljica Daniela Trbović otkrila je kako svog 12-godišnjeg sina Lovru uči važnosti štednje, a glumica Daria Knez Rukavina koji je način razonode najdraži njenim kćerima Nini i Evi.

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika