03.03.2012. / 10:38

Autor: Hina

Svećeniku 33 godine zatvora za zlostavljanje djece

Prema presudi, 59-godišnji Mazo, uhićen u srpnju 2009. dok je bio župnik crkve Nuestra Senora de la Candelaria, zlostavljao je četvoricu maloljetnika u župnom dvoru kamo ih je pozvao da ostanu spavati nakon probe zbora koji je vodio

IlustracijaIlustracijaSvećenik iz kolumbijskog grada Calija osuđen je u petak na 33 godine zatvora zbog seksualnog zlostavljanja četvorice dječaka od 10 do 12 godine, objavljeno je iz sudskih izvora.

Svećenik William de Jesus Mazo Perez osuđen je "na zatvorsku kaznu u trajanju od 33 godine zbog seksualnog zlostavljanja dječaka", kazao je sudac iz Calija Luis Hernando Castillo.

Prema presudi, 59-godišnji Mazo, uhićen u srpnju 2009. dok je bio župnik crkve Nuestra Senora de la Candelaria, zlostavljao je četvoricu maloljetnika u župnom dvoru kamo ih je pozvao da ostanu spavati nakon probe zbora koji je vodio.

Vezane vijesti

'CIA-ini snagatori zlostavljali su mog klijenta'

'CIA-ini snagatori zlostavljali su mog klijenta'

Pentagon je objavio izjave sa saslušanja o 11. rujnu koje su u subotu u Guantanamu bile cenzurirane za vrijeme govora jer su se ticale mučenja… Više

Komentari

registracija
1/3/11

Laudate, 03.03.12. 15:34

Nacionalove novinare zanimaju samo slučajevi zlostavljanja u koje su uključeni svećenici.

Od 140.000 slučajeva seksualnog zlostavljanja djece u svijetu godišnje pisati će i o slučaju iz zadnjeg kutka zemlja ako se može ocrniti Crkvu.

Slučevi zlostavljanja iz puno bližeg susjedstva nisu interesantni ako ne uključuju svećenike.


Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika