03.03.2012. / 11:29

Autor: Hina

Zaustavljena serija Miamia

Utah je slavila zahvaljujući akciji Devina Harrisa četiri i pol sekunde prije kraja, kada je pod prekršajem uspio položiti loptu u koš, a onda iz dodatnog bacanja pogoditi za veliku pobjedu momačdi iz Salt Lake Citya

ArhivaArhivaKošarkaši Miami Heata poraženi su kod Utah Jazza s 99:98, a momčadi s Floride to je prvi poraz nakon devet uzasopnih pobjeda.

Utah je slavila zahvaljujući akciji Devina Harrisa četiri i pol sekunde prije kraja, kada je pod prekršajem uspio položiti loptu u koš, a onda iz dodatnog bacanja pogoditi za veliku pobjedu momačdi iz Salt Lake Citya. Utah je imala čak šestoricu preko deset koševa - najviše Al Jefferson (20), C.J. Miles (14) i Harris (13) - dok su goste predvodili LeBron James (35, 10 skokova, 6 asista) i Dwayne Wade (31). Miami je igrao bez Chrisa Bosha, odsutnog zbog smrti u obitelji.

Lakersi su kod kuće dobili Sacramento 115:107, a Kobe Bryant je stigao do 38 koševa. Bryant ima već drugu odličnu šutersku večer otkad nosi zaštitnu masku, nakon što mu je Wade iz Miamia razbio nos u All Star utakmici. Za dva dana Lakersi dočekuju Miami.

Vodeća momčad istoka Chicago lako se u gostima obračunao (112:91) s Cleveland Cavaliersima, uz sjajne Sudanca Luola Denga (24) i Derricka Rosea (19), dok su Houston Rocketsi kod kuće izgubili od Denver Nuggetsa s 105:117.

Iznenađenje večeri napravili su New Orleans Hornetsi koji su s 97:92 slavili protiv prvaka Dallasa. Chris Kaman (20) i Xavier Henry (19) predvodili su domaćine, a Dirk Nowitzki (19, šut 7:19) i Rodrige Beaubois (25) Dallas. Superuvjerljivi su bili San Antonio Spursi koji su s 102:72 otpratili najslabiju momčad lige Charlotte, a Teksašani sada 13 pobjeda iz zadnjih 15 dvoboja.

Vezane vijesti

SAD čestitao Hrvatskoj Dan državnosti

SAD čestitao Hrvatskoj Dan državnosti

Sjedinjene Države uputile su Hrvatskoj čestitku u povodu Dana državnosti 25. lipnja. "U ime predsjednika Baracka Obame i naroda Sjedinjenih Država,… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika