03.03.2012. / 15:32

Autor: Totalsport

Villas-Boas: Nikada neću dati otkaz

- Uostalom, zašto mislite da bih morao otići? Tko kaže da bih trebao otići? - pitao je novinare Villas-Boas

ArhivaArhiva- Ovo je jedan od najtežih poslova na svijetu, ali mogu reći jedno. Nikada neću dati otkaz, nisam tako naučen - rekao je portugalski trener Andre Villas-Boas, trenutačno strateg Chelseaja koji je blizu izlaznih vratiju sa Stamford Bridgea...

Odavno je već Villas-Boas blizu otkaza. Mnogi njegovi igrači su mu okrenuli leđa, u svlačionici se stvorila skupina igrača koja traži njegov odlazak. Navijači također polako gube strpljenje s Portugalcem, kao i vlasnik Roman Abramovič, što je ipak najbitnije za Villas-Boasa.

- Uostalom, zašto mislite da bih morao otići? Tko kaže da bih trebao otići? - pitao je novinare Villas-Boas.

Potom su se novinari okrenuli "slučaju Lampard", odnosno, javnom kritziranju Portugalca od strane igračkog starosjedioca koji više nije mogao podnijeti da često sjedi na klupi za pričuve.

- On je izrazio svoje mišljenje i ima pravo na to. On misli da u svemu nešto nedostaje, a ja mislim da ništa ne nedostaje. Uostalom, je li postoji jedan igrač u povijesti koji je bio u sjajnom odnosu s menadžerom, a da nije igrao non-stop. Naravno, nema. Ne, ja nemam problema s igračima - završio je Villas-Boas.

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika