04.03.2012. / 16:26

Autor: Hina

SDP-ov 'vikend' bez posebnih zaključaka

"Nema zaključaka jer se radilo o unutarstranačkom dogovoru usmjerenom boljoj koordinaciji Vlade i Kluba zastupnika odnosno međusobnoj komunikaciji unutar stranke", kratko je za Hinu izjavio ministar znanosti, obrazovanja i sporta Željko Jovanović

Photo: Duško Marušić/PIXSELLPhoto: Duško Marušić/PIXSELLStotinjak dužnosnika SDP-a, članova Vlade i Sabora iz redova te stranke, koji su se ovog vikenda okupili u porečkom hotelu "Diamant", završili su danas raspravu o mjerama za ubrzanje reformi u državi, ali i o boljoj koordinaciji između Vlade i Kluba zastupnika, bez posebnih zaključaka.

Iako je jučer najavljeno kako će novinari biti danas upoznati sa zaključcima ovog skupa, na kraju se od toga odustalo.

"Nema zaključaka jer se radilo o unutarstranačkom dogovoru usmjerenom boljoj koordinaciji Vlade i Kluba zastupnika odnosno međusobnoj komunikaciji unutar stranke", kratko je za Hinu izjavio ministar znanosti, obrazovanja i sporta Željko Jovanović.

Na summitu SDP-a u Poreču, koji je bio zatvoren za javnost, doznaje se kako se između ostalog raspravljalo i o pojačavanju rada saborskih odbora, a analizirani su i odnosi između Vlade i Sabora.

Na marginama ovog SDP-ovog skupa jučer su se sastali predsjednik SDP-a i premijer Zoran Milanović te predsjednik IDS-a i istarski župan Ivan Jakovčić.

"Imali smo višesatni prijateljski razgovor o gospodarskim temama bitnim za Istru i političkim temama bitnim za Hrvatsku", kazao je Hini predsjednik IDS-a Ivan Jakovčić.

Vezane vijesti

SDP gubi teško zarađene glasove Zelenih

SDP gubi teško zarađene glasove Zelenih

Odstup ministrice zaštite okoliša Mirele Holy, koja je prošlog tjedna napustila vladu Zorana Milanovića, počinje izazivati sve veću zabrinutost… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika