04.03.2012. / 18:41

Autor: Totalsport

Mourinho ne preuzima Englesku?

Mourinho je samo jedan od menadžera na popisu želja Engleskog nogometnog saveza (FA), ali i vrlo vjerojatno najneizgledniji za preuzimanje mjesta izbornika

ArhivaArhivaIzvor blizak nogometnom treneru Real Madrida, Joseu Mourinhu, otkrio je da nema šanse da Portugalac preuzme klubu engleske reprezentacije nakon što je s iste iznenadno otišao Fabio Capello...

Mourinho je samo jedan od menadžera na popisu želja Engleskog nogometnog saveza (FA), ali i vrlo vjerojatno najneizgledniji za preuzimanje mjesta izbornika.

- Nema šanse da Jose postane trener Engleske. On voli engleski nogomet, ali nema šanse da preuzme reprezentaciju. On želi voditi klub - rekao je neimenovani izvor za The Sunday Times.

FA je nedavno objavio da neće žuriti s imenima s obzirom da većina njihovih želja već radi kao trener u nekom klubu.

- Imamo popis. Odlučit ćemo tek na kraju sezone. Mnogo menadžera s našeg popisa radi tako da ne želimo nikome remetiti sezonu - objasnili su iz FA-a.

Mourinho se u posljednje vrijeme dosta spominjao zbog činjenice da je prije svega par dana viđen u Londonu kako kupuje kuću sa svojom suprugom. Po povratku je španjolske novinare jako zanimalo što on ima za reći no on im je samo "odbrusio".

- Ne moram dati objašnjenja nikome vezano uz moj privatni život. Kada jedan od nas napusti Madrid, obavijestimo klub iz pristojnosti. Vama (novinarima) ne moram reći ništa. U ponedjeljak ponovno putujem i ne mislim ispunjavati nikakav formular za dopust.

Vezane vijesti

Video: Novi Mourinhov trenerski obračun na travnjaku

Video: Novi Mourinhov trenerski obračun na travnjaku

Nekome na klupi Sporting Gijona, moguće i prvom treneru Javieru Clementeu, portugalski strateg Real Madrida Jose Mourinho dao je do znanja da… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika