05.03.2012. / 10:46

Autor: Totalsport

Sjajni Ninčević, slabi Hrvati u HSV-u

Füchse Berlin je unatoč 10 golova Ivana Ninčevića izvukao jedva neriješeni ishod protiv u gostima vrlo slabog Göppingena

Ivan Ninčević (Wikipedia)Ivan Ninčević (Wikipedia)U sklopu 22. kola njemačke rukometne Bundeslige, ni HSV ni Füchse Berlin nisu uspjeli ostvariti pobjede u utakmicama protiv objektivno daleko slabijih momčadi Hüttenberga odnosno Göppingena.

Obje su utakmice završene neriješenim ishodom što znači da Füchse nije iskoristio priliku pobjeći HSV-u u borbi za drugo mjesto, niti se HSV uspio približiti istome. HSV je kao gost kiksao kod pretposljednjeplasiranog sastava Bundeslige - Hüttenberga. Bilo je 26-26, a za goste su skromnu večer imali hrvatski reprezentativci. Domagoj Duvnjak i Blaženko Lacković postigli su po dva pogotka, dok je Igor Vori zabio jedan.

Füchse Berlin je unatoč 10 golova Ivana Ninčevića izvukao jedva neriješeni ishod protiv u gostima vrlo slabog Göppingena. Johannes Sellin je u posljednjoj sekundi utakmice zabio pogodak za 30-30.

Lübbecke Drage Vukovića i Nikole Blažićka slavio je s 31-25 u gostima kod Hildesheima, a vrlo vjerojatno novi prvak Kiel je razbio Burgdorf u gostima s 43-24.

Rukometna Bundesliga, 22. kolo:

Hüttenberg 26-26

Füchse Berlin - Göppingen 30-30

Hildesheim - Lübbecke 25-31

Burgdorf - Kiel 24-43

Redoslijed: 1. Kiel 44, 2. Füchse Berlin 36, 3. Flensburg 33, 4. HSV 33 (-1)...

Vezane vijesti

Füchse Berlin izborio Ligu prvaka

Füchse Berlin izborio Ligu prvaka

Rukometaši Füchse Berlina, čije boje brane hrvatski rukometaši Ivan Ninčević i Denis Špoljarić, osigurali su nastup u Ligi prvaka sljedeće sezone.… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika