06.03.2012. / 07:00

Autor: Extra

Extrin veliki izbor: Tko je najpoželjniji neženja?

U sljedeća tri tjedna od 40 ponuđenih muškaraca izabrat ćemo najzgodnijeg među njima; najsretnija među čitateljicama koja se uključi u glasanje bit će nagrađena s tri vrijedne nagrade - mjesec dana vozit će automobil Citroën DS4, dobit će produženi vikend za dvoje u hotelu Le Meridien Lav i poklon-bon od 1500 kuna u Image Haddadu

Ovog tjedna predstavljamo vam četrdeset najzgodnijih muškaraca Hrvatske koji još nisu prošetali do oltaraOvog tjedna predstavljamo vam četrdeset najzgodnijih muškaraca Hrvatske koji još nisu prošetali do oltaraS ovim brojem magazina Extra počinje veliki izbor za najpoželjnijeg hrvatskoga neženju. Naime, u sljedećih nekoliko tjedana od četrdeset hrvatskih glumaca, sportaša, voditelja, glazbenika i poduzetnika, pomoću glasova naših čitatelja, iskristalizirat će se samo jedan pobjednik – onaj najpoželjniji. Ovog tjedna predstavljamo vam četrdeset najzgodnijih muškaraca Hrvatske koji još nisu prošetali do oltara. Za njih možete glasati sve do ponedjeljka 12. ožujka, kad će zbroj glasova odlučiti kojih će dvadeset “komada” ispasti iz igre, a kojih će dvadeset ostati. Već u sljedećem broju koji izlazi 13. ožujka predstavit ćemo vam ih i otvoriti još jedan glasački krug, koji će trajati do ponedjeljka 19. ožujka i iz kojega će u veliki finale proći samo onih pet koji skupe najveći broj glasova čitatelja. Glasanje se za prvu petorku nastavlja sve do 26. ožujka, kad se ponovno prebrojavaju glasovi i proglašava pobjednik, ali i pobjednica. Naime, najsretniju čitateljicu magazin Extra nagrađuje nagradom iz tri dijela. Mjesec dana moći će voziti automobil Citroën DS4 uz pokrivene troškove benzina, a istim će se automobilom odvesti na romantični vikend sa svojim odabranikom u hotel Le Meridien Lav u Splitu. Osim automobila i romantičnog vikenda, najsretniju čitateljicu nagrađujemo i shopping poklon-bonom od 1500 kuna u bilo kojem od butika poznatog modnog branda Image Haddad. Sretno!

1. LUKA DRAGIĆ - ZG 1

Tridesetdvogodišnji Zagrepčanin, stalni član ansambla Hrvatskog narodnog kazališta u Zagrebu, najpoznatiji pu ulozi Hamleta u predstavi "Hamlet" na Dubrovačkim ljetnim igrama. Prema medijskim napisima, trenutačno je u vezi sa studenticom zagrebačke Akademije dramske umjetnosti na kojoj je donedavno radio kao asistent, no vezu nije potvrdio ni negirao. U slobodno vrijeme uživa u preslušavanju glazbenih albuma koje skuplja te čitanju djela klasične književnosti.

2. DALIBOR MATANIĆ - ZG 2

Buntovnik Akademije, kako se često i sam naziva, 37-godišnji je redatelj Dalibor Matanić koji je domaću publiku osvojio filmovima “Blagajnica hoće ići na more”, “Fine mrtve djevojke”, “Kino Lika”, "Sto minuta Slave", “Ćaća”... U intervjuima nerijetko ističe kako obožava žene te kako ga jednako privlače šminkerice i alternativke, ali na svakoj prvo primjećuje oči. A one najposebnije primijetio je prije sedam godina, i to na licu kostimografkinje Morane Cerovac.

3. MARKO CINDRIĆ - ZG 3

Mladi glumac najpoznatiji je po ulozi Filipa Gamulina u TV seriji "Loza" . Nakon triju odbijenica zagrebačke Akademije dramske umjetnosti ovaj 27-godišnjak spakirao je kovčege i otišao u London, gdje je završio prestižnu Oxford School of Drama. Prije godinu dana vratio se u Zagreb, nametnuo se kao glumac i pokrenuo projekt Nu: Write Festivala. Desna ruka u organizaciji festivala mu je djevojka Rea Brčić, 27-godišnja diplomirana ekonomistica i grafička dizajnerica, u koju se zaljubio prije devet godina na tulumu kod zajedničkog prijatelja.

4. ŠIME SUŠIĆ - ZG 4

24-godišnji Zagrepčanin, prvi hrvatski masterchef i apsolvent geografije i povijesti. Kuha od svoje 14. godine, napisao je knjigu “Dnevnik pobjednika” s Radovanom Marčićem i obožava nerazvikane, zabite destinacije gdje provodi godišnje odmore. Posljednje dvije godine u vezi je s kolegicom s fakulteta i vršnjakinjom Klarom Jakelić.

5. IVAN TODORIĆ - ZG 5

Najmlađi sin prehrambenog kralja Hrvatske Ivice Todorića, 27-godišnji Ivan, i sam se iskazao kao vrstan poduzetnik. Bio je u sedmogodišnjoj vezi s pjevačicom Lanom Jurčević, a od 2008. je zaljubljen u atraktivnu srpsku manekenku Milicu Mihajlović koju je upoznao u u New Yorku.

6. DEJAN LOVREN - ZG 6

Hrvatski je nogometni reprezentativac, bivši igrač Dinama, a sad član francuskog Lyona. Popis bivših ljubavi ovoga 22-godišnjaka prilično je kratak, kaže da ne voli lažnu skromnost, a kod djevojke ga najviše privlače skromnost, jednostavnost i lijep osmijeh. Trenutačno je slobodan i samo čeka da ga netko dovede u red. Život bez ljubavi za njega je, kaže, promašen, a njegova bi idealna cura na prvi spoj došla u - tenisicama.

7. ANTE RUKAVINA - ZG 7

On nema curu, ne izlazi na narodnjake i ne pije, donedavno je vozio popularnu “peglicu”, a cura koja će ga osvojiti mora biti jednostavna i zanimljiva u isto vrijeme. Ovaj netipični nogometaš, 25-godišnji igrač Dinama, imao je tek jednu javnosti poznatu vezu - sa Šibenčankom Ninom Škugor.

8. DOMAGOJ DUVNJAK - ZG 8

Ovoga 21-godišnjeg rukometnog reprezentativca nazivaju novim Ivanom Balićem, a Balić kaže da je “mali” bolji nego on kad je bio u njegovim godinama. U rukometnim vodama čeka ga sigurna budućnost, ali i u ljubavnim. Domagoj ne bi mogao zamisliti život bez djevojke Lucije Žulj, Đakovčanke koju je upoznao u srednjoj školi.

9. IVAN VUKUŠIĆ - ZG 9

Ovaj 30-godišnjak trenutno radi kao radijski i TV voditelj te producent, a sebe opisuje riječima “kreatIVAN, atraktIVAN, radioaktIVAN, konstruktIVAN, produktIVAN”. U horoskopu je Djevica, a status mu je, kaže, “zauzet i neoženjen”

10. VEDRAN ŽIVOLIĆ - ZG 10

Dvadesetpetogodišnji glumac član je ansambla Zagrebačkog kazališta mladih, igrao je glavnu ulogu u predstavi “Garaža” s kojom je nastupao u newyorškom kazalištu La MaMa, a glumi i u filmu Branka Ivande “Lea i Darija”. Mnogi ga zbog boje kose i crta lica uspoređuju s glumcem Bradom Pittom, no baš kao što je Brad dao srce Angie, i Vedran je dao svoje dugogodišnjoj djevojci.

11. MARKO TOLJA - ZG 11

Simpatični pjevač iz Rijeke nastupom u showu HRT-a “Ples sa zvijezdama” stekao je naklonost publike i kolega, pokazao se kao izvrstan plesač i zabavljač, a sam kaže da je tipični horoskopski Rak. Ovaj 27-godišnjak već je nekoliko mjeseci u vezi s manekenkom Anom Ivančević. “Cijelog sebe dajem u vezu, nisam baš šlapa, ali zaista, što god je potrebno napravit ću za voljenu osobu”, otkrio je.

12. IVAN ZUBAK - ZG 12

Kao sin najvećeg hrvatskoj trgovca automobilima Pave Zubaka, Ivan u upravi tvrtke Auto Zubak ima stalno mjesto, no od oca je naučio da za sve u životu treba puno raditi. Tako radišnom i vrijednom, ali i zgodnom, nije mu se bilo teško nositi s curama koje ga opsjedaju. O njegovu se privatnom životu malo zna, ali priča se da voli slatke i dugokose cure.

13. IVAN HULJIĆ - ZG 13

Sin Tončija Huljića u glazbenoj karijeri slijedi utabani očev put. Svoju prvu pjesmu za Magazin napisao je s 18 godina, a od prije nekoliko godina s njima i nastupa. Ovoga su 23-godišnjaka povezivali s Jelenom Rozgom, ali te je napise nazivao smiješnima, ne želeći komentirati koja mu se djevojka uvukla u srce.

14. MARIO ANČIĆ - ZG 14

“Svatko ima svoju romantičnu stranu, a ja sam na svoju ponosan”, kaže bivši tenisač koji se nakon prestanka sportske karijere zaposlio u odvjetničkom uredu u Zagrebu. Jedan je od rijetkih profesionalnih sportaša koji je uz treninge i putovanja uspio završiti Pravni fakultet. Mario je tradicionalist i još čeka onu pravu - nakon raskida veze sa Splićankom Doris povezivali su ga i s ekonomisticom Laticom Ivanišević.

15. MATKO KNEŠAUREK - ZG 15

U RTL-ovoj sapunici “Ruža vjetrova” Matko tumači glavnu ulogu, a ljubavni jadi njegovoga lika ovome su glumcu potpuno nepoznati. Naime, 25-godišnji Matko zaručen je za studenticu Anu Kolar, koju poznaje od osnovne škole. “To je bio pravi ljubić. Jedni ga pišu, a drugi žive”, rekao je Matko opisujući kako je u osnovnoj školi on patio za Anom, a u gimnaziji ona za njim.

16. FILIP DIZDAR - ZG 16

Ovaj mladi glazbenik karijeru je počeo baš kao i njegova starija sestra Natali – na talent showu. Simpatični Zadranin, koji je osvojio navijačice glasom i stasom, studira na Grafičkom fakultetu u Zagrebu, bavi se fotografijom, dizajnom i snimanjem videospotova, te uživa s djevojkom Anom Perduv.

17. IVICA KOSTELIĆ - ZG 17

Osim što se okitio titulom najboljeg svjetskog skijaša, 32-godišnji Ivica Kostelić diplomirao je povijest na zagrebačkom Filozofskom fakultetu, a slovi i za najboljeg gitarista među skijašima. Ljubavnu sreću pronašao je s 26-godišnjom Islanđankom Elin Arnarsdottir s kojom je u vezi pet godina

18. SAŠA MARTINOVIĆ - ZG 18

Iako je podrijetlom iz Tuzle, ovaj hokejaš Medveščaka gotovo je cijeli život proveo u Njemačkoj. Rođen je u Füssenu gdje je igrao u njemačkoj profesionalnoj ligi DEL. Prešavši u zagrebački Medveščak, na neki se način vratio svojim korijenima, klubom je jako zadovoljan, ali u hrvatskom se jeziku ne snalazi najbolje, pa ako ima koja zainteresirana učiteljica...

19. SLAVKO SOBIN - ZG 19

Mladi je splitski glumac, koji se nakon godina školovanja u Los Angelesu na American Academy Of Dramatic Arts napokon vratio u rodni grad dobivši nedavno stalni angažman u splitskom Gradskom kazalištu mladih, televizijski ga gledatelji pamte po ulozi Mateja Zlatarića u seriji “Dolina sunca”, ali najčešće ga prepoznaju kao, kako kaže, “lik iz Erste reklame”. U ozbiljnoj je vezi s poslom i obavezama koji mu ne dopuštaju onu “drugu vrstu” ljubavi, no čeka djevojku koja će ga osvojiti.

20. GORAN BOGDAN - ZG 20

Ovaj 29-godišnji glumac Zagrebačkog kazališta mladih apsolutni je miljenik ženske kazališne publike. U tri godine nakon završetka Akademije igrao je u nizu značajnih predstava, u filmskom omnibusu “Neke druge priče”, a televizijski ga gledatelji poznaju kao simpatičnog “susjeda” iz reklame za Tomato. Ljubio je redateljicu Dianu Oniunas Pusić, pjevačicu Lanu Klingor, a trenutačno je njegovo srce - slobodno.

21. MATE JANKOVIĆ - ZG 21

Premda je u showu masterchef Nove TV zaradio nadimak Brutalni - jer je još na audiciji jednom kandidatu rekao da kuha “brutalno loše” - Mate je, prema riječima svojih prijatelja, fin i pristojan kuhar, prava dobrica. Jedan o najboljih hrvatskih chefova, 33-godišnji je Riječanin ima dvogodišnjeg sinčića Andreja i u sretnoj je vezi s ekonomisticom Ivanom Babić.

22. HRVOJE ŠALKOVIĆ - ZG 22

“Privlače me pametne žene s lijepim nogama”, izjavio je 38-godišnji putopisac i poduzetnik Hrvoje Šalković. Magistrirao je međunarodne odnose, ali tvrdi da o onim muško-ženskim ne zna previše. Nekoliko je puta eskivirao ulazak u bračnu luku, nekoliko se puta zatekao u višegodišnjim vezama, od kojih je najpoznatija ona s 34-godišnjom novinarkom i uredicom na Al Jazeeri Lamijom Alečković. Trenutačno je singl i uživa u čarima noćnog života. 2

3. DUJE DRAGANJA - ZG 23

Ovaj 29-godišnjak najtrofejniji je hrvatski plivač, zbog čijega su se razvijenog torza na tribinama bazena u kojima se natječe okupljale mnoge djevojke. Ipak, tko je osvojio srce koje se nalazi ispod svih tih mišića, Duje dobro skriva. “Od djevojke očekujem da bude svoja. Da fura svoj film, a da odluke donosimo zajedno", rekao je plivač.

24. GORDAN GIRIČEK - ZG 24

Gordan Giriček – 34-godišnji profesionalni košarkaš iz Zagreba, igrao je u NBA ligi, a trenutačno igra u Ciboni svoju posljednju profesionalnu sezonu. U slobodno vrijeme uči svirati bubnjeve i gitaru u Rock akademiji. Slobodan je i ima sedmogodišnju kćer Laru.

25. FILIP JURIČIĆ - ZG 25

Tridesetogodišnji zagrebački glumac trenutačno snima seriju “Larin izbor” u kojoj utjelovljuje negativca Dinka Zlatara, igra u predstavi “Kako misliš mene nema” te mjuziklu “Opasne veze”. Nedavno je obnovio trogodišnju vezu s bivšom balerinom Korinom Vukadinović, a iz prijašnje veze ima četverogodišnjeg sina Jana.

26. ANDREJ DOJKIĆ - ZG 26

Ovog 31-godišnjeg osječkog glumca obilježile su uloge u serijama “Dobre namjere”, “Zabranjena ljubav” i "Larin izbor" te veza s Petrom Sanader. Nakon kraće ljubavi s kolegicom Ornelom Višticom, ljubi Zadranku Evu Legati.

27. IVANO BALIĆ - ZG 27

Ovaj 32-godišnji Splićanin, najbolji rukometaš svijeta, obožava se odmarati, uživati u suncu i moru i jesti finu domaću spizu. Iz bivšeg braka ima 11-godišnjeg sina Jana, a od proljeća prošle godine ljubi odbojkašicu Mirelu Delić.

28. LUKA NIŽETIĆ - ZG 28

Dvadesetosmogodišnji splitski pjevač voli putovanja i svog psa, haskija Chaku, a bavi se i fotografijom. Trenutačno je slobodan, nakon što je lani prekinuo četverogodišnju vezu s Ivom Šulentić.

29. VITO PADOVAN - ZG 29

Momački život još uvijek nije dosadio 41-godišnjem Viti. Razlog tome je, kaže, što još uvijek ni s jednom djevojkom nije uspio pronaći ljubavni sklad, no vjeruje da će mu se to uskoro dogoditi. Kod žena mu je bitna opuštenost i jednostavnost, a više voli kad on osvaja, jer, kaže, muškarci su - lovci.

30. LUKA TOMAŠ - ZG 30

Dvadesetpetogodišnji frontman grupe Kino klub većinu vremena provodi uvježbavajući nove pjesme sa svojim bendom. Već je godinu dana u vezi s pjevačicom Frankom Batelić, koju je nedavno posjetio u Bostonu, gdje ona studira.

31. IVAN HERCEG - ZG 31

Ovaj 30-godišnji Zagrepčanin trenutačno osvaja simpatije ulogom Jakova Zlatara u seriji “Larin izbor”. Iako slovi kao veliki zavodnik i privatno, za sebe kaže da je sramežljiv i povučen. Posljednja dva mjeseca u vezi je s voditeljicom Tatjanom Jurić.

32. JURA BLAŽEVIĆ - ZG 32

Član hip-hop skupine Connect iz Zaprešića slovi kao najveći zavodnik među connectovcima. Navodno je u vezi sa starletom Aleksandrom Grdić, a kaže da ne voli dlakave žene i da mu je ideal ljepote Beyoncé.

33. EDUARD BOČKAJ - ZG 33

Tridesetpetogodišnji direktor prodaje Nove TV iz Zagreba zaljubljenik je u brze automobile, sport i putovanja. Iza sebe ima brak i ponosni je otac dvojice sinova. Trenutačno je slobodan, a nakon razvoda imao je kraće veze s manekenkama Sandrom Maričić i Lanom Kuduz.

34. SAŠA MAČEK - ZG 34

Dvadesetšestogodišnji bubnjar iz Varaždina veći dio vremena provodi u Americi, gdje svira u jednom od najpopularnijih američkih tinejdžerskih rock/pop bendova - Plug in stereo. Trenutačno je slobodan, a da može birati, priznaje kako bi izabrao visoku crnku plavih očiju.

35. LUKA ŠULIĆ - ZG 35

Ovaj 24-godišnji violončelist rodom iz Dubrovnika zajedno sa Stjepanom Hauserom čini uspješan duo “2Cellos”. U vezi je s violončelisticom kojoj ne želi otkriti ime.

36. STJEPAN HAUSER - ZG 36

Lukin kolega, 25-godišnji Puljanin, priznaje da mu je seks jako važan, jer ga strast pokreće u životu, a smatra se kompliciranim u vezi. Trenutačno je slobodan.

37. ROBERT KURBAŠA - ZG 37

Iza ovog 34-godišnjeg glumca brojne su kazališne i televizijske uloge, a trenutačno je najpoznatiji kao Srđan u seriji “Ruža vjetrova”. Slobodan je, a za sebe kaže da je dosadan i čangrizav, te da uživa čitati ruske klasike i duhovnu literaturu.

38. NINO ŠTAMBUK - ZG 38

Ovaj 27-godišnjak jedan je od najmlađih urednika na RTL televiziji, a od listopada angažiran je i kao voditelj zabavno-obrazovne emisije “Galileo”. Za sebe kaže da je veliki romantičar, što je i dokazao putovanjem u Stockholm u koji je krenuo kako bi djevojku Silviju Prlić vratio kući.

39. VEDRAN ĆORLUKA - ZG 39

Zgodni nogometaš toliko je popularan među ženama da je stekao nadimak nogometni Casanova. Otkako je prije par mjeseci prekinuo vezu s vezu s riječkom manekenkom Vedranom Linardić, opet je slobodan. Prije Vedrane, Čarli je bio u vezi s Ivom Buzov, a prekinuli su krajem prošle godine nakon tri godine veze.

40. IVAN ŠARIĆ - ZG 40

Iako je bio na korak od braka, 27-godišnji RTL-ov voditelj i stand-up komičar još uvijek nije pronašao onu pravu. Privlače ga, kaže, normalne, pametne i ambiciozne djevojke, a s nogu bi ga oborila ona kojoj ne bi bio problem popiti s njim pivo na klupici u parku i nakon toga otići na gala-večeru.

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika