06.03.2012. / 08:59

Autor: Hina

Cameron jedva čeka suradnju s Putinom

Britanski premijer David Cameron nazvao je u ponedjeljak navečer Vladimira Putina i rekao mu da jedva čeka suradnju s njim kako bi svladali teškoće u vezama dviju zemalja i izgradili snažnije političke i gospodarske odnose.

BArhivaArhivaritanski premijer David Cameron nazvao je u ponedjeljak navečer Vladimira Putina i rekao mu da jedva čeka suradnju s njim kako bi svladali teškoće u vezama dviju zemalja i izgradili snažnije političke i gospodarske odnose.

"Premijer je kazao da je pomno pratio" ruske predsjedničke izbore na kojima je pobijedio Putin, dodaje se u priopćenju iz Downing Streeta.

"Dvojica čelnika su se usuglasila da je važno izgraditi snažnije odnose, ne skrivajući razlike i teme koje izazivaju zabrinutost", dodaje se.

David Cameron i ruski predsjednik "su razgovarali o Siriji i potrebi jedinstvenog međunarodnog djelovanja kako bi se zaustavilo nasilje i spriječilo da stanje preraste u građanski rat", zaključio je Cameronov glasnogovornik.

Vezane vijesti

Hrvatski gospodarstvenici u pohodu na rusko tržište

Hrvatski gospodarstvenici u pohodu na rusko tržište

Iako je od početka devedesetih Hrvatska s Rusijom potpisala 30-ak međudržavnih ugovora o raznim oblicima suradnje – od gospodarske do obrazovanja i… Više

Komentari

registracija
21/4/11

spBN, 06.03.12. 11:05

Bravo Cameron.To se zove realnost.


Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika