06.03.2012. / 11:04

Autor: Totalsport

Primera: Levante pobjedom vratio četvrtu poziciju

Betis je, pak, ostao 12. sastav Primere sa svega šest bodova iznad zone ispadanja

Nogometaši Levantea (Reuters)Nogometaši Levantea (Reuters)U posljednjoj utakmici 26. kola španjolske nogometne lige Levante je kao domaćin upisao tri boda nakon što je s 3-1 bio bolji od Betisa.

Nogometaši Levantea su sasvim zasluženo slavili pred svojim navijačima nakon što su svih 90 minuta bili bolja momčad, te nisu dopustili Betisu da im se ozbiljnije približi golu do samog kraja susreta.

Jedan pogodak koji su postigli gostujući igrači, točnije Jorge Molina, plod je Levanteove pogreške u obrani u pretposljednjoj minuti prvog poluvremena. Srećom po Levante, Bakero i Xavi Torres su prije toga doveli momčad do sigurne prednosti pa se taj zgoditak nije previše ni osjetio.

Najprije je Bakero u 34. minuti zabio prekrasan pogodak iz slobodnog udarca, po čemu je Levante uz Malagu s tri pogotka najbolji u ligi, a svega osam minuta kasnije Torres je na ubacivanje Juanfrana milimetarski točno pogodio donji lijevi kut Betisova gola za 2-0.

Na samom početku drugog dijela Arouna Kone postavio je konačnih 3-1 nakon sjajnog proigravanja Ghezzala pored dvojice obrambenih igrača Betisa.

Imao je Betis na samom kraju utakmice nekoliko prilika za smanjenje vodstva, ali sve udarce vješto je krotio Levanteov golman Munua.

Levante je ovom pobjedom vratio četvrto mjesto na prvenstvenoj ljestvici nakon što mu je tu poziciju u nedjelju nakratko oduzeo Athletic Bilbao. Betis je, pak, ostao 12. sastav Primere sa svega šest bodova iznad zone ispadanja.


Primera, 26. kolo:

Levante - Betis 3-1 (Bakero 34, Torres 42, Kone 51 / Molina 44)

Redoslijed: 1. Real Madrid 67, 2. Barcelona 57, 3. Valencia 43, 4. Levante 38, 5. Athletic Bilbao 37...

Vezane vijesti

Njemačkoj kazna zbog neonacističke zastave

Njemačkoj kazna zbog neonacističke zastave

UEFA je kaznila Njemački nogometni savez s 25.000 eura jer su njemački navijači na utakmici EURA protiv Danske istakli neonacističku zastavu. Istraga… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika