06.03.2012. / 11:36

Autor: Nacional.hr

Video: Mogući scenarij, na Izrael bačena atomska bomba

Autor kaže kako je 'Hitleru trebalo pet godina da uništi Židove, a kako će Ahmadinedžadu, ako ga se ne zaustavi, za to trebati samo pet minuta i jedna do dvije atomske bombe'

Foto: Ilustracija (Reuters)Foto: Ilustracija (Reuters)Kratki amaterski filmski uradak Ronena Baranyja 'Posljednji dan', predviđa apokalipsu Izraela u veljači 2013. godine, jer su na tu državu bačene dvije atomske bombe, izvještava Sky.com.

Film bogat kompjuterskim efektima prikazuje sudbine ljudi i iranske vojne zrakoplove koji u niskom letu nad Izraelom ispuštaju atomsku bombu. Uradak je ubrzo postao hit na YouTubeu.

Napad nuklearnim oružjem mogao bi se dogoditi ako ne bude spriječen nuklearni program iranskoga predsjednika Mahmuda Ahmadinedžada koji je nebrojeno puta rekao kako Izrael 'mora nestati'. Autor kaže kako je 'Hitleru trebalo pet godina da uništi Židove, a kako će Ahmadinedžadu, ako ga se ne zaustavi, za to trebati samo pet minuta i jedna do dvije atomske bombe'.

Barany je novinarima Sky Newsa pokazao atomsko sklonište u zgradi u kojoj živi dodavši kako se na odlazak u sklonište psihički i fizički priprema i djecu u vrtiću. Izraelske vlasti posvuda pojašnjavaju državljanima gdje će se moći skloniti u slučaju napada.

Mnogi medijski izvještaji najavljuju kako Izrael kani napasti Iran do kraja ove godine.

Vezane vijesti

Iranski general: vojni udar bio bi kraj Izraela

Iranski general: vojni udar bio bi kraj Izraela

Visokorangirani iranski general u subotu je izjavio kako bi izraelska vojna akcija usmjerena protiv iranskoga nuklearnog programa doveo bi do… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika