08.03.2012. / 15:20

Autor: Hina

Bauk možda ipak nije toliko škrt

Bračka štedljivost postala je dio medijske pozornosti nakon što je objavljen podatak iz Baukove imovinske kartice da je uštedio u četiri godine 676.000 kuna te 53.000 eura

Photo: Patrik Macek/PIXSELLPhoto: Patrik Macek/PIXSELLNaš najpoznatiji Bračanin možda ipak nije toliko škrt, napisala je vlada na twitteru uz poveznicu na snimku na kojoj ministar uprave Arsen Bauk zaposlenicama ministarstva dijeli ruže u povodu Dana žena.

Bračka štedljivost postala je dio medijske pozornosti nakon što je objavljen podatak iz Baukove imovinske kartice da je uštedio u četiri godine 676.000 kuna te 53.000 eura.

Novi komentari na temu štedljivosti uslijedili su pošto se ministar na facebooku našalio kako nakon "zelenog ponedjeljka", odnosno vegetarijanskog obroka u Ministarstvu zaštite okoliša i prirode, razmišlja o uvođenju "bračkog petka". "Brački petak posta i nemrsa", jedan je od komentara na Baukovu šalu.

Vlada je na twitteru čestitala Međunarodni dan žena "svim tviterašicama i ostalim djevojkama, prijateljicama, kolegicama, majkama, kćerima, sestrama i svim ženama".

Navela je da je i ministar poduzetništva i obrta Gordan Maras razveselio suradnice u svom ministarstvu.

Na primjedbu jednog twiteraša kako ruže možda nisu plaćene iz državnog proračuna, vlada je napisala da su ministri o vlastitom trošku pripremili te simbolične znakove pažnje.

Vezane vijesti

Bauk skratio rokove: Birački popisi bit će riješeni do lokalnih izbora

Bauk skratio rokove: Birački popisi bit će riješeni do lokalnih izbora

Ministar uprave Arsen Bauk najavio je danas da će pitanje biračkih popisa biti riješeno do lokalnih izbora iduće godine. Komentirajući jučerašnju… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika