07.03.2012. / 13:11

Autor: Totalsport

Roma bez Pjanića tri tjedna

Nakon što je na duže ozljede ostala bez Juana, pregled ultrazvukom je pokazao da je Miralem Pjanić zadobio ozljedu lijeve zadnje lože

Miralem Pjanić (Reuters)Miralem Pjanić (Reuters)Nevolje za momčad Rome se nastavljaju. Nakon što je ugledni talijanki prvoligaš ostao gotovo do kraja sezone bez braniča Juana (ozljeda koljena), izvan stroja će oko tri tjedna biti i bosansko-hercegovački reprezentativac Miralem Pjanić.

Roma je u nedjelju izgubila kao domaćin od gradskog rivala Lazija 2-1 u 26. kolu Serije A, što je ''vučici'' bio drugi uzastopni poraz. Na ljestvici drži tek šesto mjesto. Za vodećim Milanom zaostaje 16 bodova, a za petim Napolijem pet bodova.

No, poraz od Lazija čak i nije najgore što se momčadi trenera Luisa Enriwuea dogodilo. Nakon što je na duže ozljede ostala bez Juana, pregled ultrazvukom je pokazao da je Miralem Pjanić zadobio ozljedu lijeve zadnje lože. Prognoza je da će pauzirati oko tri tjedna.

Vezane vijesti

Serie A: Napoli siguran, dosadan remi Chieva i Rome

Serie A: Napoli siguran, dosadan remi Chieva i Rome

Napoli je uspješno obavio prvu od tri zadaće koliko je potrebno da osiguraju nastup u nogometnoj Ligi prvaka i dogodine. U sklopu 35. kola Serije A… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika