07.03.2012. / 14:54

Autor: Nacional.hr

Agrokor i HT pokrenuli prvu virtualnu mobilnu mrežu u Hrvatskoj

Svi MultiPlus mobile korisnici koji prijave svoj broj u MultiPlusCard program lojalnosti, svakom nadoplatom računa sakupljaju bodove te imaju mogućnost ostvariti nagradne kupone i druge pogodnosti kod svih partnera MultiPlusCard programa

MultiPlusCard pokrenuo je novi brand na hrvatskom telekomunikacijskom tržištu MultiPlus mobile prepaid tarifu. Projekt MultiPlus mobile nastao je kroz suradnju Hrvatskog Telekoma, koji pruža elektroničku komunikacijsku uslugu u mobilnoj mreži i MultiPlusCarda koji je odgovoran za marketing, distribuciju i pozicioniranje branda. MultiPlus mobile s predbrojem 0979 svojim korisnicima donosi jednu tarifu s jedinstvenom cijenom poziva od 0,29 kn unutar mreže bez obzira na njegovo trajanje, jednu od najpovoljnijih cijena razgovora prema drugim mrežama od 0,43 kn po minuti te mogućnost skupljanja bodova unutar programa MultiPlusCarda.

Uvođenje MultiPlus mobile prepaid tarife na tragu je brojnih uspješnih primjera suradnje vodećih europskih maloprodajnih lanaca i telekom operatera kao što su primjerice Tesco i O2 u Engleskoj te Aldi i E Plus u Njemačkoj, s ponudom namijenjenom cjenovno osviještenim korisnicima kojima je bitna povoljna i jednostavna mobilna tarifa, ali istovremeno kvalitetna i pouzdana mobilna usluga. Pojedini MultiPlus mobile proizvodi, koji uključuju MultiPlus mobile Start i Plus pakete s mobilnim uređajima i bonove dostupni su putem prodajnih mjesta Konzuma, Tiska, Tisak Medije, Slobodne Dalmacije, Kozma, mreže bankomata te e-zaba i m-zaba usluga Zagrebačke banke. U ponudi mobilnih uređaja za sad su Samsung Galaxy Y, Samsung E2550 i Samsung E2230.

Svi MultiPlus mobile korisnici koji prijave svoj broj u MultiPlusCard program lojalnosti, svakom nadoplatom računa sakupljaju bodove te imaju mogućnost ostvariti nagradne kupone i druge pogodnosti kod svih partnera MultiPlusCard programa.

Vezane vijesti

Visoki upravni sud potvrdio: HT mora svima dati pristup optici

Visoki upravni sud potvrdio: HT mora svima dati pristup optici

Visoki upravni sud Republike Hrvatske odbio je tužbu HT-a i potvrdio odluku kojom je Hrvatska agencija za poštu i elektroničke komunikacije (HAKOM)… Više

Komentari

registracija
26/1/08

Rampa, 22.03.12. 22:30

Koji plaćeni oglas!

Pa zašto nema natpisa da je ovo plaćeni oglas?

Jedan od "najpovoljnijih" tarifa, 0.43 kn/min???

Ma je li, konkurencija ih tuče sa cijenama od 0.29 kn/min bez problema!

K-plus virtualni operater, bljak!


Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika