08.03.2012. / 13:33

Autor: Totalsport

Jovanović: Nismo vjerovali u ovo

- Ovo je najvažniji trenutak klupske povijesti. Ovo je najveća noć ciparskog nogometa - rekao je trener ovogodišnjeg čuda u Ligi prvaka

Ivan Jovanović (Wikipedia)Ivan Jovanović (Wikipedia)Trener ciparskog nogometnog kluba APOEL, Ivan Jovanović, priznao je da nije vjerovao da mogu do četvrtfinala najelitnijeg europskog nogometnog natjecanja Lige prvaka.

Međutim, san je postao java u srijedu navečer oko 30 minuta do ponoći. APOEL je nadoknadio zaostatak za francuskim Lyonom iz prve utakmice (1-0), te je boljim izvođenjem kaznenih udaraca izborio četvrtfinale.

- Ovo je najvažniji trenutak klupske povijesti. Ovo je najveća noć ciparskog nogometa - rekao je trener ovogodišnjeg čuda u Ligi prvaka.

- Nismo vjerovali da možemo izboriti četvrtfinale. Ali s ovim igračima koji pucaju od samopouzdanja, te kad se njima još pridoda i pun stadion naših navijača koji nas fanatično bodre cijelu utakmicu, zaista je sve moguće - veli trener ciparskog prvaka.

- Ova pobjeda pripada igračima i navijačima. Naporno smo radili da bi ovo ostvarili i ništa te ne raduje više od slike navijača koji se zajedno vesele našem uspjehu. Drago mi je da sam bio dio svega ovog - zaključio je Jovanović.

S druge strane, trener Lyona Remi Garde bio je iznimno razočaran ispadanjem u osmini finala Lige prvaka, ali je ustvrdio da njegova momčad mora krenuti dalje i zaboraviti ovaj poraz.

- Veliko je to razočarenje, veliko. Moramo krenuti dalje i misliti na buduće utakmice. Nemamo vremena misliti o tome što smo propustili kada nam već u subotu dolazi Lille - zaključio je Garde.

Vezane vijesti

Njemačkoj kazna zbog neonacističke zastave

Njemačkoj kazna zbog neonacističke zastave

UEFA je kaznila Njemački nogometni savez s 25.000 eura jer su njemački navijači na utakmici EURA protiv Danske istakli neonacističku zastavu. Istraga… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika