08.03.2012. / 14:55

Autor: Hina

J. Kosor: nisam izbacila Sanju Bilač

Ustvrdila je kako svaki dan mora demantirati neistine koje se protiv nje šire te ocijenila kako ju se želi destabilizirati da odustane od kandidature za predsjednicu stranke

ArhivaArhivaPredsjednica HDZ-a Jadranka Kosor izjavila je danas kako nije istina da je zbog otvorenoga pisma iz stranke izbacila članicu splitskog ogranka HDZ-a Sanju Bilač ili protiv nje naredila sankcije jer, kako je rekla, u moru neistina i laži koje neki šire to je još jedna dezinformacija.

Predsjednica HDZ-a to je izjavila danas novinarima na Cvjetnom trgu, gdje je na štandu Zajednice žena HDZ-a Katarina Zrinski u prigodi 8. ožujka dijelila prolaznicama ruže.

Istaknula je kako ništa nikom nije naložila te napomenula da se zauzima da svaka gradska i županijska organizacija kao i temeljni ogranak većinom donose odluke.

"Ima nekih zahtjeva da se o pismu te gospođe razgovara", rekla je dodavši kako će se o tomu odlučiti u gradskom odboru grada Splita.

Ustvrdila je kako svaki dan mora demantirati neistine koje se protiv nje šire te ocijenila kako ju se želi destabilizirati da odustane od kandidature za predsjednicu stranke.

Na upit smatra li da je gospođa Bilač nešto zgriješila svojim pismom, Kosor je ocijenila kako je pismo neprimjereno za članicu stranke, jer ako je imala primjedbe i prijedloge, kako je rekla, trebala ih je iznositi na stranačkim tijelima ili zatražiti s njom razgovor. "Pismo koje nije poslala meni nego javnosti čista je diskvalifikacija mene kao osobe," ustvrdila je dodavši kako i na to apsolutno ima pravo.

Kosor smatra da iza pisma gospođe Bilač stoji netko od njezinih protukandidata za predsjednika HDZ-a, no nije htjela navesti njegovo ime.

Na pitanje kada će zasjedati Visoki časni sud glede ponovnoga pristupa HDZ-u Ivića Pašalića i drugih bivših članova, Kosor je odgovorila kako kao predsjednica stranke ništa ne naređuje Viskom časnom sudu. "Odluku o isključivanju Ivića Pašalića prije više godina je donio Visoki časni sud", rekla je dodavši kako se prema statutu stranke osobe koje isključi Visoki časni sud više ne mogu vratiti u HDZ.

Nije htjela komentirati događaje u Karlovcu jer, kako je rekla, predsjednik županijskog odbora joj je rekao da događaji nemaju veze sa stranačkim stvarima.

Vezane vijesti

Opet palo staklo sa zagrebačkog Hoto tornja, ozlijeđen zaštitar

Opet palo staklo sa zagrebačkog Hoto tornja, ozlijeđen zaštitar

Sa zgrade Hoto tornja (zgrada T-coma) u Savskoj ulici u Zagrebu pao je komad staklene stijene pri čemu je ozlijeđen zaštitar, doznaje se u… Više

Komentari

registracija
6/9/11

Vlaisavljević, 08.03.12. 14:59

Ovoj lopini vjerujem koliko i Šešelju.


Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika