09.03.2012. / 10:11

Autor: Totalsport

ATP Challenger Santiago: Veić u četvrtfinalu

Sljedeći protivnik u četvrtfinalu bit će mu još jedan Argentinac, 188. tenisač svijeta Eduardo Schwank protiv kojeg dosad nije igrao

Antonio Veić (Reuters)Antonio Veić (Reuters)Lakoćom je hrvatski tenisač Antonio Veić (188. na ATP ljestvici) izborio četvrtfinale ATP Challengera koji se igra u čileanskom Santiagu na zemljanoj podlozi.

Nakon što je u 1. kolu sa 6-2, 7-6(8) bio bolji od Urugvajca Marcela Feldera, Lošinjanin je u 2. kolu sa 6-1, 6-3 savladao Argentinca Agustina Velottija, 306. igrača ATP ljestvice koji je u glavni turnir ušao s pozivnicom organizatora.

Bio je to prvi međusobni ogled ove dvojice igrača, a Veić je do pobjede došao oduzevši suparniku servis čak pet puta, izgubivši svoj početni udarac tek jednom.

Sljedeći protivnik u četvrtfinalu bit će mu još jedan Argentinac, 188. tenisač svijeta Eduardo Schwank protiv kojeg dosad nije igrao.

ATP Santiago, 2. kolo:

Veić - Velotti 6-1, 6-3

Vezane vijesti

Wimbledon: Lučić protiv Schoofs za glavni turnir

Wimbledon: Lučić protiv Schoofs za glavni turnir

Na odličan je način hrvatska tenisačica Mirjana Lučić (129. na WTA ljestvici) obavila prva dva zadatka u kvalifikacijama Wimbledona. U dva je meča… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika