09.03.2012. / 12:33

Autor: Nacional.hr

Otkazan koncert Madonne u Zagrebu

Povrat novca počinje 19.3. i trajat će dok god i zadnji kupac ne dođe po povrat novca za svoju kartu

Madonna ipak ne dolazi u ZagrebMadonna ipak ne dolazi u ZagrebPromotori Adria Entertaimnet i Live Nation potvrdili su da je zbog logističkih razloga otkazan koncert Madonne koji se trebao održati 11. lipnja 2012. na stadionu Maksimir u Zagrebu.

Svi kupci ulaznica za prethodno zakazani koncert svoj povrat novca mogu ostvariti od 19. ožujka 2012. na prodajnim mjestima gdje su ulaznice kupili. Fanovima koji su svoje ulaznice kupili online će se na iznos vratiti na njihove kartice. Oni koji su svoje ulaznice kupili u uredu Adrie Entertainment, neovisno o načinu plaćanja, povrat novca mogu ostvariti jedino na tom prodajnom mjestu - u uredu Adrie Entertainment.

"Nažalost, u svijetu korporativnog biznisa donose se odluke koje su primarne na dobrobit korporacije. U ovom slučaju nismo mogli ići ispod nekih dogovora koje smo imali s domaćim partnerima i preuzeti logističke obveze koje su pred nas naknadno stavljene, a odnose se na način korištenja stadiona. Obzirom na to, zajednička je odluka da bez toga logistički nije moguće organizirati koncert na zadovoljavajući način, koji ne bi donio gubitak svim stranama u projektu. Zato smo koncert morali otkazati. Povrat novca počinje 19.3. i trajat će dok god i zadnji kupac ne dođe po povrat novca za svoju kartu. Znamo da ovakva odluka o otkazivanju može imati utjecaj na tržište, ali naša dugogodišnja korektnost prema publici i međusobno povjerenje, sigurni smo, nadvladat će i ovaj izazov, te to povjerenj neće biti narušeno", izjavio je predsjednik Uprave Adria Zabave, Vladimir Ivanković.

Vezane vijesti

2cellos oduševili na domaćem terenu

2cellos oduševili na domaćem terenu

Karizmatični virtuozi napokon su nakon mnogobrojnih svjetskih samostalnih turneja i turneja sa Sir Eltonom Johnom, došli napokon i na jednu od… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika