10.03.2012. / 10:23

Autor: Hina

Sanja Bilač

'Kosor je naredila moje isključenje iz HDZ-a, a sad pere ruke kao Poncije Pilat'

Članica splitskog HDZ-a Sanja Bilač u današnjoj je pisanoj izjavi dostavljenoj medijima istaknula kako predsjednica stranke Jadranka Kosor jest naredila njeno isključenje iz HDZ-a nakon što je ona nedavnim otvorenim pismom zatražila ostavku Kosor.

Sanja BilačSanja BilačČlanica splitskog HDZ-a Sanja Bilač u današnjoj je pisanoj izjavi dostavljenoj medijima istaknula kako predsjednica stranke Jadranka Kosor jest naredila njeno isključenje iz HDZ-a nakon što je ona nedavnim otvorenim pismom zatražila ostavku Kosor.

"Naredila je moje isključenje iz stranke, ali kao i uvijek do sada pere ruke kao Poncije Pilat i prepušta da to netko drugi uradi za nju. Sigurna sam da se dogodila prijelomna točka koja neće zaustaviti demokratizaciju u stranci", navodi Bilač u svojoj pisanoj izjavi, kojom poziva članstvo da se "dostojanstveno, hrabro i odlučno izbori za HDZ kakav želimo".

"Poštujem instituciju predsjednika stranke, ali gospođa Kosor očito ne razumije razinu koju obnaša. Između mene i nje postoji ideološka razlika", navodi Bilač.

Predsjednica HDZ-a Jadranka Kosor je prije dva dana odbacila tvrdnje da je naredila se Sanju Bilač zbog otvorenoga pisma izbaci iz stranke i istaknula kako se ona zauzima da svaka gradska, županijska organizacija i temeljni ogranak većinom donose odluke. Jadranka Kosor je također rekla kako smatra da iza tog otvorenog pisma stoji netko od njezinih protukandidata za predsjednika HDZ-a.

"Pismo sam ja napisala. Od predsjednika stranke očekujem komentar na sadržaj pisma. Žao mi je što Jadranka Kosor govori o sukobu osoba i teoriji urote, a zapravo se radi o sukobu ideologija. HDZ nije partija i neće biti", navodi Bilač u svojoj pisanoj izjavi.

Vezane vijesti

Opet palo staklo sa zagrebačkog Hoto tornja, ozlijeđen zaštitar

Opet palo staklo sa zagrebačkog Hoto tornja, ozlijeđen zaštitar

Sa zgrade Hoto tornja (zgrada T-coma) u Savskoj ulici u Zagrebu pao je komad staklene stijene pri čemu je ozlijeđen zaštitar, doznaje se u… Više

Komentari

registracija
18/1/08

ankicascreiber, 10.03.12. 11:03

sada ce Kosor natjerati sve splitske HDZovce da poljube u zadnji kraj njenog koaliciskog partnera Zeljka Keruma.


registracija
9/8/09

vinko12, 10.03.12. 19:07

Nisam za neuspjesnu Kosoricu za vodju HDZ, ali nisam ni za prljave boljsevicke postupke Bilacke. Izgleda da ona vodi samo rat protiv Keruma i njegovog plana da na Marjanu postavi spomenik Isusu.
Ako je i ona iz komunjarske obitelji onda joj je namjera rusenje Keruma preko Kosorice, i to je najvjerovatnije. Zasto ta dama ili drugarica ne kaze to otvoreno


registracija
7/3/11

medjimurec, 10.03.12. 19:19

Ako sto ima rjesavat u vezi stranke neka to i cini a ne nekim " otvorenim pismima " i uvijek preko novina koje su ionako u sluzbi kokosara , u suprotnom neka splitska diva zatrazi pristupnicu od Milanovica !


registracija
31/1/10

STTony, 10.03.12. 22:06

Novca nestalo, a u zločinačkoj sve veća i veća nervoza...


Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika