10.03.2012. / 12:52

Autor: Totalsport

Mourinho potvrdio: Potpisujem novi ugovor s Realom

Mourinhove najave novog ugovora dolaze na dan kada će po 100. puta s klupe povesti Real i to na gostovanju kod Betisa, a Portugalac je do sada ostvario 76 pobjeda iz 99 utakmica

Jose MourinhoJose MourinhoTrener nogometaša madridskog Reala, Portugalac Jose Mourinho, unatoč medijskim špekulacijama o povratku u Premiership najavio je potpis na novi ugovor s Realom gdje želi stvarati povijest.

Čini se da neće biti ništa od povratka kontroverznog Portugalca u Premiership odnosno na klupu Chelseaja, o čemu su navelike pisali britanski mediji posljednjih dana.

- Potpisati ću novi ugovor s Realom jer želim postati dio povijesti jednog od najvećih klubova na svijetu. Imam zajednički projekt s ljudima u Realu kojeg želim iznijeti do kraja. Biti dio ovog kluba je nešto fantastično i nezaboravno. Real je jedan od najvećih ako ne i najveći na svijetu, osjećam da mi ovdje vjeruju svi, od uprave do navijača, i zato se na Santiago Bernabeu osjećam odlično. Moja je budućnost vezana za Real s kojim želim osvojiti još mnogo trofeja - poručio je Mourinho, a prenosi engleski Daily Mail.

Real je trenutno s 10 bodova viška ispred Barcelone vodeća momčad Primere, a ukoliko osvoje naslov, što je vrlo izgledno, Mourinho bi postao prvi trener u povijesti s naslovom prvaka u četiri velike europske lige (Engleska, Italija, Portugal, Španjolska)...

Mourinhove najave novog ugovora dolaze na dan kada će po 100. puta s klupe povesti Real i to na gostovanju kod Betisa, a Portugalac je do sada ostvario 76 pobjeda iz 99 utakmica.

Kao najavu ovakvog raspleta priče mediji su u petak prenijeli i izjave sportskog direktora "kraljevskog kluba" Zinedinea Zidanea.

- Najbolje za sve je da Mourinho ostane još barem novih 100 utakmica na klupi Reala. Sezona je na najboljem putu da postane šampionska, a nakon toga ćemo sve nastaviti u pravom smjeru - znakovito je poručio veliki Francuz.

Vezane vijesti

Njemačkoj kazna zbog neonacističke zastave

Njemačkoj kazna zbog neonacističke zastave

UEFA je kaznila Njemački nogometni savez s 25.000 eura jer su njemački navijači na utakmici EURA protiv Danske istakli neonacističku zastavu. Istraga… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika