10.03.2012. / 14:31

Autor: Hina

Ubojstvo u zagrebačkom Importanne centru

Noćas oko dva sata u pothodniku Importanne centra u centru Zagreba nožem je ubijen 55-godišnjak, a za ubojstvo osumnjičeni 52-godišnjak priveden je na kriminalističko istraživanje, izvijestila je zagrebačka Policijska uprava na današnjoj konferenciji za novinare.

Foto: Sanjin Strukić/PIXSELLFoto: Sanjin Strukić/PIXSELLNoćas oko dva sata u pothodniku Importanne centra u centru Zagreba nožem je ubijen 55-godišnjak, a za ubojstvo osumnjičeni 52-godišnjak priveden je na kriminalističko istraživanje, izvijestila je zagrebačka Policijska uprava na današnjoj konferenciji za novinare.

Ubojstvo se dogodilo nakon svađe i tučnjave, a osumnjičenog 52-godišnjaka, koji je bio pod utjecajem alkohola, policija je pronašla u neposrednoj blizini lakše ozlijeđenog te ga je privela na kriminalističko istraživanje. U krvi mu je izmjereno 1,8 promila alkohola.

Sukob je vidjelo nekoliko ljudi, a i trgovački centar u kojem se ubojstvo dogodilo ima video nadzor, što će pomoći u rasvjetljavanju tog ubojstva.

Tijelo ubijenog odvezeno je u Zavod za sudsku medicinu i kriminalistiku.

Vezane vijesti

'Bandić ne poštuje zakon'

'Bandić ne poštuje zakon'

Predsjednik zagrebačke Gradske skupštine Davor Bernardić optužio je danas zagrebačkog gradonačelnika Milana Bandića da krši zakon jer je odobrio,… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika