10.03.2012. / 18:51

Autor: Hina

Asad: Nema rješenja dok "teroristi destabiliziraju zemlju"

Sirijski predsjednik Bašar al-Asad rekao je izaslaniku UN-a i Arapske lige Kofiju Annanu tijekom današnjih razgovora u Damasku da u Siriji nije moguće političko rješenje dok "terorističke skupine" destabiliziraju zemlju.

Bašar al AsadBašar al AsadSirijski predsjednik Bašar al-Asad rekao je izaslaniku UN-a i Arapske lige Kofiju Annanu tijekom današnjih razgovora u Damasku da u Siriji nije moguće političko rješenje dok "terorističke skupine" destabiliziraju zemlju.

"Sirija je spremna učiniti uspješnim svaki pravedan napor kako bi se pronašlo rješenje za događaje kojima smo svjedoci", prenosi Asadove riječi državna agencija Sana.

"Nikakav politički dijalog ni politička aktivnost ne mogu uspjeti dok naoružane terorističke skupine djeluju i šire kaos i nestabilnost", izjavio je sirijski predsjednik nakon dvosatnog razgovora s Annanom. Bivši glavni tajnik UN-a nije bio dostupan za izjave nakon razgovora.

Oporbeni predstavnici javili su da je tijekom razgovora dvojice čelnika sirijska vojska uz potporu tenkova i topništva napadala Idlib na sjeverozapadu zemlje pri čemu je ubijeno 16 boraca oporbe, sedam vladinih vojnika i četiri civila.

Vezane vijesti

SAD od ruske tvrtke kupuje helikoptere za Afganistan

SAD od ruske tvrtke kupuje helikoptere za Afganistan

Pentagon je obavijestio Kongres o planovima nabavke dodatnih helikoptera za Afganistan od Rosoboronexporta, ruske tvrtke koju neki američki… Više

Komentari

registracija
9/11/09

superhik, 14.03.12. 03:47

he, he, he... duh je pusten iz boce i nece ga lako biti vratiti. Nije on glup, naucio je od starih “majstora” lazi prevare i obmane. Dovoljno da kaze da se bori protiv terorizma i sve su metode dozvoljene.
Kaos i zakon jacega obiljezavaju pocetak novog milenija. Kako je krenulo na proslo stoljece bi mogli gledati uskoro kao razdoblje mira i blagostanja.


Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika