11.03.2012. / 11:53

Autor: Totalsport

SK skijaša: Hirscher odustao, Kostelić osmi nakon prve vožnje

Drugi hrvatski predstavnik Dalibor Šamšal nije se kvalificirao u drugu vožnju zauzevši 39. mjesto u prvoj s 3 sekunde i i 68 stotinki zaostatka za Myhrerom

Ivica KostelićIvica KostelićAustrijski skijaš Marcel Hirscher odustao je u prvoj vožnji slaloma u Kranjskoj gori, dok je Ivica Kostelić sigurnim prvim nastupom doskijao do osme pozicije.

Najveći konkurent Ivice Kostelića u borbi za Mali slalomski kristalni globus Marcel Hirscher u prvoj je vožnji desnom skijom nagazio jedna vrata i bio prisiljen odustati od nastupa. Nakon tog događaja najbolji hrvatski skijaš je smirenim nastupom bez prevelikog rizka na cilj stigao sa sekudnom i 18 stotinki zaostatka za najbržim nakon prvog laufa, Šveđaninom Andreom Myhrerom.

Drugo mjesto je zauzeo Talijan Cristian Deville s 26 stotinki slabijim vremenom od Myhrera, dok je treći još jedan švedski skijaš Jens Byggmark s 47 stotinki zaostatka za sunardonjakom.

Dodajmo da Kostelić za četvrtoplasiranim Austrijancem Manfredom Prangerom kasni svega 32 stotinke pa ima realne šanse za dobar ukupni plasman.

Drugi hrvatski predstavnik Dalibor Šamšal nije se kvalificirao u drugu vožnju zauzevši 39. mjesto u prvoj s 3 sekunde i i 68 stotinki zaostatka za Myhrerom.

Vezane vijesti

Ana Jelušić završila karijeru zbog problema s astmom

Ana Jelušić završila karijeru zbog problema s astmom

Jedna od najtrofejnijih hrvatskih skijašica, Ana Jelušić objavila je na konferenciji za medije da završava svoju skijašku karijeru. Razlog prekida su… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika