11.03.2012. / 14:47

Autor: Hina

Samaras: Izbori u Grčkoj odmah nakon Uskrsa

Prijevremeni izbori organizirat će se u Grčkoj odmah nakon pravoslavnog blagdana Uskrsa koji je ove godine 15. travnja, objavio je u nedjelju predsjednik stranke Nova demokracija, članice vlade nacionalnog jedinstva, Anton Samaras.

Grci će na birališta nakon UskrsaGrci će na birališta nakon UskrsaPrijevremeni izbori organizirat će se u Grčkoj odmah nakon pravoslavnog blagdana Uskrsa koji je ove godine 15. travnja, objavio je u nedjelju predsjednik stranke Nova demokracija, članice vlade nacionalnog jedinstva, Anton Samaras.

"Izbori će biti održani odmah nakon Uskrsa", rekao je Samaras nakon stranačkog sastanka. "Ciljevi koje smo željeli ostvariti u posljednjih pet mjeseci postignuti su", kazao je, aludirajući na izmjenu duga prema privatnim vjerovnicima, čime je izbrisano 100 milijardi grčkoga duga.

Izbori se u Grčkoj obično organiziraju nedjeljom, što znači da bi se izbori ove godine mogli održati 22. travnja, prenosi AFP.

Vezane vijesti

Ublažavanje grčkog tereta reformi

Ublažavanje grčkog tereta reformi

Grčka želi smanjenje poreza, dodatnu pomoć za sirotinju i nezaposlene, zamrzavanje otpuštanja u javnom sektoru i više vremena za rezanje deficita,… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika