11.03.2012. / 20:09

Autor: Totalsport

Novi problemi za Španjolce – ozlijedio se i Calderon

Calderona su nakon ozljede suigrači iznijeli s terena jer se uopće nije mogao osloniti na desnu nogu

Jose CalderonJose CalderonNakon potvrde da će zbog ozljede lijevog koljena Ricky Rubio propustiti ostatak NBA sezone, ali i Olimpijske igre u Londonu, stigla je vijest o povredi njegovog sunarodnjaka Josea Calderona.

U drugoj trećini utakmice na gostovanju kod Detroita koju je Toronto na kraju uvjerljivo izgubio 105-86, Raptorsi su odmah po povratku najboljeg igrača Andree Bargnanija ostali bez drugog važnog pojedinca. U dvoboju s Brandonom Knightom iz Pistonsa Jose Calderon je nezgodno nagazio nogu suparnika, te ozlijedio desni gležanj. Za sada su iz kluba samo kratko potvrdili da se radi o istegnuću, te da će konačna dijagnoza biti poznata nakon dodatnih pregleda i snimanja u nedjelju.

Calderona su nakon ozljede suigrači iznijeli s terena jer se uopće nije mogao osloniti na desnu nogu, a ne treba posebno isticati koliko bi veliki udarac za aspiracije španjolske košarkaške reprezentacije na Igrama u Londonu bio izostanak još jednog vrlo važnog igrača.

Vezane vijesti

Milano posuđuje Radoševića, zainteresirana i Cedevita

Milano posuđuje Radoševića, zainteresirana i Cedevita

Milanska Olimpia nakon angažmana Richarda Hendrixa odlučila je hrvatskog košarkaškog reprezentativca Leona Radoševića uputiti na posudbu, a najbliže… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika