12.03.2012. / 09:28

Autor: Hina

Chavez uskoro počinje s radioterapijom

Chavez je u Havani okupio ministre svoje vlade i televizijskom obraćanju pokazao kako i s Kube upravlja svojom administracijom i zemljom

ArhivaArhivaVenezuelanski predsjednik Hugo Chavez najavio je u nedjelju u obraćanju naciji s Kube da će za sedam dana vratiti u domovinu i za nekoliko tjedana početi s radioterapijom zbog recidiva tumora.

Chavez je u Havani okupio ministre svoje vlade i televizijskom obraćanju pokazao kako i s Kube upravlja svojom administracijom i zemljom.

"Evo prošlo je 13 dana od operacije, vitalni znakovi su potpuno dobri, opće zdravlje dobro i nema komplikacija, rana zarasta. Za nekoliko tjedana počinjem s radioterapijom", rekao je Chavez.

Chavez je na Kubi operirao malignu leziju na području zdjelice, s koje mu je i prošle godine uklonjen maligni tumor. "Ako Bog da, sljedeće nedjelje sam u Caracasu", rekao je na kraju.

Chaveza 7. listopada očekuju predsjednički izbori na kojima će se ogledati s ovoga puta ujedinjenim kandidatom cijele oporbe Henriqeom Caprilesom.

Vezane vijesti

Milanović neaktivan, Čačić u prvom planu

Milanović neaktivan, Čačić u prvom planu

Predsjednik Hrvatskog društva ekonomista i bivši ministar gospodarstva, Ljubo Jurčić, izjavio je kako sadašnja Vlada ne poduzima prave mjere kako bi… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika