12.03.2012. / 09:36

Autor: Hina , Nacional.hr

Pusić:

Paro novi veleposlanik u SAD-u

"Budući da je od zemlje primateljice stigao agreman odnosno suglasnost, mogu potvrditi da će Joško Paro biti novi hrvatski veleposlanik u Washingtonu", kazala je Pusić u Dnevniku 3 HTV-a

Photo: Slavko Midzor/PIXSELLPhoto: Slavko Midzor/PIXSELLHrvatska ministrica vanjskih i europskih poslova Vesna Pusić potvrdila je u nedjelju navečer u razgovoru za HTV da će novi hrvatski veleposlanik u Washingtonu biti dosadašnji savjetnik predsjednika republike za vanjske poslova Joško Paro.

"Budući da je od zemlje primateljice stigao agreman odnosno suglasnost, mogu potvrditi da će Joško Paro biti novi hrvatski veleposlanik u Washingtonu", kazala je Pusić u Dnevniku 3 HTV-a.

Pusić je također kazala da je s predsjednikom Ivom Josipovićem djelomično uskladila popis novih hrvatskih veleposlanika, te najavila da će uskoro taj popis biti poznat, nakon konzultacija s premijerom Zoranom Milanovićem.

Vezane vijesti

SAD čestitao Hrvatskoj Dan državnosti

SAD čestitao Hrvatskoj Dan državnosti

Sjedinjene Države uputile su Hrvatskoj čestitku u povodu Dana državnosti 25. lipnja. "U ime predsjednika Baracka Obame i naroda Sjedinjenih Država,… Više

Komentari

registracija
28/4/10

Zvonko, 12.03.12. 19:30

Bolje i Paro nego Vuk Jeremić. Kad analitičar Jović i Lončar prave "ambasadorske" križaljke, poslije koje litre brlje u kakvo gluho doba noći, jeli razumno još tražiti i da razlikuju Vuka od Joška?

Kladim se da i Jeremić ima hrvatsku putovnicu. Koji srpski kriminalac u zadnjih 10-ak godina nije postao pošteni hrvatski građanin?! Time je i zadnja formalna prepreka izbjegnuta! Kad će vesna Pusić dislocirati svoje ministarstvo na Dedinje? Samo bi uštjedjela na putnim troškovima. Jel' ta žena zna da je recesija?


Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika