12.03.2012. / 13:40

Autor: Totalsport

Independiente šokirao Bocu na La Bomboñeri

Vodio je Independiente 2-0 i 3-1, da bi Boca trima uzastopnim golovima, završno s onim Ledesme u 75. minuti uspjela potpuno preokrenuti i povesti 4-3

Foto: IlustracijaFoto: IlustracijaSjajan niz nogometaša Boca Juniorsa u argentinskom prvenstvu zaustavljen je tamo gdje se to najmanje očekivalo, protiv posljednjeplasiranog Independientea.

Naime, Boca je uoči dvoboja protiv Independientea na La Bomboñeri u sklopu 5. kola Clausure (zatvarajući dio argentinskog prvenstva) bila neporažena u 34 uzastopne ligaške utakmice. No, sada su poraženi s nevjerojatnih 5-4 u utakmici u kojoj nije nedostajalo dramatike.

Vodio je Independiente 2-0 i 3-1, da bi Boca trima uzastopnim golovima, završno s onim Ledesme u 75. minuti uspjela potpuno preokrenuti i povesti 4-3. No, Ernesto Farias je u 89. i petoj minuti sudačke nadoknade zatresao mrežu Boce za prve ovosezonske bodove Independientea, dok je on kompletirao hat-trick budući je prvi gol zabio još u 33. minuti.

Ovaj poraz dodatno je uzdrmao poziciju Bocinog trenera Julija Cesara Falcionija budući je njegova momčad poražena u srijedu (2-1 od Fluminensea) u Copi Libertadores, također na La Bomboñeri.

Na prvenstvenoj ljestvici Tigre vodi s 13 osvojenih bodova, dva više od drugoplasiranog Estudiantesa i tri više od trećeplasirane Boce.

Argentinska Clausura, 5. kolo:

Boca Juniors - Independiente 4-5

Atletico Rafaela - Union Santa Fe 0-2

Godoy Cruz - Arsenal 0-1

Banfield - Tigre 0-2

Belgrano - San Lorenzo 1-2

Redoslijed: 1. Tigre 13, 2. Estudiantes 11, 3. Boca Juniors 10, 4. Velez Sarsfield 8 (-1), 5. All Boys 8...20. Independiente 3

Vezane vijesti

Njemačkoj kazna zbog neonacističke zastave

Njemačkoj kazna zbog neonacističke zastave

UEFA je kaznila Njemački nogometni savez s 25.000 eura jer su njemački navijači na utakmici EURA protiv Danske istakli neonacističku zastavu. Istraga… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika